Pod koncept čudovite vile, namenjene počitnikovanju, v bližini ene izmed brazilskih plaž sta se podpisala Marcio Kogan in Eduardo Chalabi iz arhitekturnega studia MK27. ’Bela hiša’ – tako so vilo poimenovali – stoji na 600 kvadratnih metrov veliki parceli, na kateri se med drugim nahaja tudi tropski vrt, bazen in velika garaža. Bazen je zasnovan tako, da daje vtis kot da vila ’plava’, ’odprtost’ zagotavljajo velike steklene drsne stene, ki nudijo tudi veliko dnevne svetlobe v notranjih prostorih. Poseben učinek dodajo tudi leseni pomični paneli na pročelju vile, ki po želji zastrejo pogled in nudijo še večjo zasebnost ali senco. Zgornja etaža je bolj zaprta in tudi večja od spodnje, zaradi česar nudi  senco tudi spodnji terasi. V celoti je vila minimalistično opremljena, določeni elementi toplih barv ali materialov pa zagotavljajo domačnost in toplino. Ni slabo, kajne?