Svoj dom na Fužinah je že večkrat zapustila, ampak zmeraj se je tudi vrnila. Po njenih besedah ni bolj prijaznih sosedov kot prav na Fužinah. Preživeli so vse njene bučne zabave in še vedno se ji samo smeji, ko pomisli, kaj vse se je že dogajalo pri njej doma.

Pravi, da ima stanovanje njen pečat, čeprav ga stalno preureja, ker je oseba, ki se hitro naveliča. Najraje bi imela vse v belem, ampak, da ne izpade preveč sterilno, je dodala še nekaj elementov v rjavo sivi in roza barvi. Svoj stil opisuje kot industrijski in preprost. Vsak njen nov začetek oziroma novo obdobje se odraža tudi na podobi stanovanja.

Katarina, ki je že tri leta samska, veliko vsega, kar doživi, objavlja tudi na svojem Instagram profilu. Kot pravi, je lepo živeti v dvoje, ampak če živiš sam, se imaš možnost zares spoznati in potem je vse lažje. Tudi življenje v dvoje.

Kuhinja ni njen najljubši kotiček, saj je kuhanje zanjo izguba časa. To ne pomeni, da ne zna kuhati in da ne bo enkrat v prihodnosti kuhala za svojo družino. Ta vrata si je pustila odprta.

Nam pa je odprla vrata svojega stanovanja in nam predstavila svoj najljubši kotiček. To je kotiček, kjer nastajajo tudi njene osebne objave. Več pa v videoposnetkih!