Družinska hiša, ki ji pravijo tudi dvoriščna, je 'zrasla' na parceli v Londonu, kjer sta bila prej stara lopa ter prostor za spravilo drv. Parcela je z vseh strani obdana z garažami in drugimi objekti, tako da si le redkokdo predstavlja, da bi tam lahko živel. Lastnik je pred tem živel na drugi strani lope in se je za nakup zemljišča odločil zato, da bi preprečil zazidavo. Verjetno najtežji del prenove je bil proces pridobivanja soglasij kar 21 strank, katerih objekti mejijo na omenjeno parcelo. Vsak nov objekt se je moral namreč po predpisih glede na obliko ujemati z obstoječo lopo. Ko je dobil zeleno luč, so arhitekti zavihali rokave. Zasnovali so pritlično hišo z eno spalnico v kleti. Načrte jim je oteževalo predvsem dejstvo, da klasična okna niso prišla v poštev zaradi objektov ob parceli, so se pa znašli tako, da so si zamislili kar tri zunanje atrije, ki zagotavljajo dovolj dnevne svetlobe v notranjosti. Atrije in notranje prostore ločijo steklena vrata in v toplejših mesecih, ko so ta lahko odprta, je meja med zunaj in notri skoraj zabrisana. Čeprav to morda ni ravno sanjska hiša, moramo priznati, da si glede na okoliščine arhitekti res zaslužijo pohvalo.