Vila v Bel Airu

Nekdanje domovanje Beyonce in Jay Z-ja, ki se ponaša s kar 7.600 kvadratnimi metri uporabne površine, je bilo prodano za vrtoglavih 88 milijonov dolarjev (slabih 74 milijonov evrov).

Posestvo na Karibih

V letovišču Sv. Bartolomej, priljubljeni počitniški destinaciji, bolj znani pod imenom St. Barts, se na 28.400 kvadratnih metrov velikem posestvu nahajata dve razkošni vili. Kljub temu, da je bilo območje zaradi orkana Irme zelo poškodovano, je bilo posestvo prodano za vrtoglavih 67 milijonov dolarjev (dobrih 56 milijonov evrov).

Girasol

(Foto: You Tube)

Video si lahko ogledate TUKAJ!

Ranč v Kaliforniji

Severno od Santa Barbare se na ogromnem posestvu nahaja ranč Sanja Cota, ki ponuja idealne možnosti za vzrejo konjev. Ravno lokacija je po vsej verjetnosti razlog, da je dosegel tako visoko prodajno ceno; novi lastnik je zanj odštel kar 34,25 milijona dolarjev (slabih 29 milijonov evrov).

Vila na Floridi

Razkošno vilo s sanjskim razgledom, ki ima tudi svoj vodni park, teniško igrišče ter igrišče za golf, je Celine Dion prodajala več let, naposled ji je lani vendarle uspelo. Zanjo je iztržila 28 milijonov dolarjev (23,5 milijona evrov).

'Kmetija' v mestu Greenwich

Naj vas ime ’kmetija’ ne zavede. ’Sabine Farm’ je 1.140 kvadratnih metrov velika in razkošna hiša, ki je idealna za pobeg iz mestnega vrveža, saj je obkrožena z zelenjem. Zaradi izjemne lokacije in čudovite ureditve je požela veliko zanimanja potencialnih kupcev, naposled je bila prodana za 25 milijonov dolarjev (21 milijonov evrov).