Za 10.500 dolarjev (9.000 evrov) na mesec bo nekdo užival v hiši s 3 spalnicami in 2 kopalnicama. Robertsova je za to nepremičnino v slogu, kot so grajene hiše na rančih, lani odštela 2,9 mio. dolarjev (3,3 mio. evrov).

Hiša, pravzaprav kalifornijski ranč, stoji že od leta 1949 in je zelo premišljeno in lično prenovljen v celoti. Meri 150 kvadratnih metrov. Ima svetlo dnevno sobo s prijetnim ognjiščem in lesenim stropom. Nadaljuje se v prostorno kuhinjo, kjer so naprave iz nerjavečega jekla, otok pa je pika na i. Kuhinja je primerna za nekoga, ki raje skuha kaj na hitro, prav tako za izkušenejšega kuharja.

Prednost sta še širok dovoz in garaža za dva avtomobila, ki zagotavljata še več prostora za shranjevanje. Najemnik bo prejel tudi ključ do plaže Riviera 1, znane tudi kot Point Dume.

Robertsova ima (in je imela) v lasti številne nepremičnine. Med drugim 17 mio. dolarjev (14,6 mio. evrov) vredno nepremičnino, ki jo je prodala leta 2013, pa nekaj nepremičnin v New Yorku – nepremičnino v soseski Gramercy Park, prodala pa je tudi dom v Wes Villageu za 4,5 mio. (3,86 mio. evrov) leta 2015.

Hiša, ki jo oddaja Julia Roberts je resda nekoliko daleč in cena takšna, da je za večino nedosegljiva. Kako pa je z najemom nepremičnin pri nas? Veste, kakšne so obveznosti in dolžnosti najemnika oziroma najemodajalca? Več TUKAJ!