Arhitekti ukrajinskega studia Ki Design Studio so znašli pred velikim izzivom, ko so prevzeli projekt prenove dvonadstropnega stanovanja na vrhu starejše stavbe. Lastniki namreč niso želeli klasike pri notranji opremi, pač pa jim je bilo pomembno, da je stanovanje razigrano, odprto, svetlo, zemeljskih barv in prijazno otrokom. Želeli so se znebiti starega stopnišča, ki je zavzelo veliko prostora in je bila celotna spodnja etaža optično manjša, kot je v resnici. Arhitekti so prišli na idejo, da bi v prostor umestili tobogan, ki bi povezoval obe nadstropji, stanovanju bi dodal piko na i, tako obiski kot otroci pa bi bili več kot navdušeni. V spodnjem prostoru se sedaj nahajajo dnevna soba, jedilnica, ena spalnica, kuhinja in dve otroški sobi, zgoraj pa je druga spalnica, kopalnica, pisarna ter prostor za počitek. Ker je stanovanje na vrhu stavbe, so si arhitekti zamislili tudi strešna okna, ki bi zagotovila več dnevne svetlobe, barvna paleta notranjih elementov pa je nevtralna, popestrijo jo turkizni dekorativni elementi.