Stanovanje v stari stavbi sredi Bukarešte, veliko 48 kvadratnih metrov, je še do nedavnega obsegalo le večji dnevni prostor, kuhinjo ter kopalnico, ko pa je dobilo nove lastnike, so se ti odločili za popolno prenovo, ki pa ni vključevala le menjavo inštalacij ter novo pohištvo, pač pa tudi spremenjen razpored prostorov. Dosedanja razporeditev je bila namreč za njihove potrebe popolnoma neustrezna. Na pomoč sta jim priskočila arhitekta Bogdan Ciocodeică in Diana Rosu. V prvi vrsti je bila želja novih lastnikov ločena spalnica od dnevnega prostora, pa tudi več prostora za kakšen dodaten kos pohištva ter več dnevne svetlobe. Po prenovi je razporeditev takšna, da imajo novi lastniki iz osrednjega dnevnega prostora na eni strani vhod v spalnico in na drugi strani v kuhinjo. V kuhinjskem delu se nahaja tudi kotiček, kjer ima lastnica svoj šivalni stroj in šivalni pribor, v dnevnem delu pa je tudi računalniški kotiček oziroma mini pisarna. Ker se stanovanje nahaja v pritličju, sta želela arhitekta to maksimalno izkoristiti in sta se tako odločila, da namesto vrat namestita kar pomično stekleno steno, še več dnevne svetlobe pa omogoča dodatno okno v spalnici. Tudi stanovanje je zaradi več svetlobe videti optično večje, izbor lesa, umirjenih barv, zelenja in dekorativnih elementov pa domu daje toplino in domačnost.