Novo stanovanje se nahaja v kraju Clearwater na Floridi, Tom Cruise pa naj bi ga izbral, ker je tam okolje bolj mirno kot na Beverly Hillsu, poleg tega pa se v bližini nahaja tudi scientološka cerkev. Z njim naj bi se preselil tudi njegov 23-letni sin Connor.

Velikansko stanovanje ima zasebni vhod z dvigalom, ima pa celo dvigalo za avtomobile. V zasebni garaži je bojda prostora za 9 avtomobilov. Gre sicer za dupleks stanovanje, ki se razprostira v zgornjih dveh nadstropjih stavbe. Ima celotno sobo, namenjeno simulatorju letenja, na vrhu ima bazen, igralnico za otroke in sobo za sprostitev.

Stavbo je zgradil milijonar, scientolog Moises Agami. Leta 2015, ko je Tom Cruise izrazil interes, da bi se preselil v to stavbo, je spremenil načrt: prvotno so načrtovali izdelavo 52 stanovanj, zdaj pa jih je le 40. Preostalih 12 so 'žrtvovali' za Cruisov luksuz.

Kam seli Tom Cruise, se je sicer ugibalo že dalj časa. Še posebej je završalo, po tem ko je leta 2013 prodal stanovanje v središču New Yorka za 3 milijone in hišo za 28 milijonov, leta 2015 je prodal nepremičnino na Beverly Hillsu za 13 milijonov in posestvo v Koloradu za 59 milijonov, kasneje istega leta še vilo na Beverly Hillsu za 40 milijonov, nato pa se lotil še prodaje hiše za 7,4 milijona.