Beko-2

(Foto: BEKO)

O pametnih pomivalnih strojih Beko smo že veliko pisali, tokrat pa se bomo posvetili zmagovalcu, saj je s svojim delovanjem poleg uporabnikov prepričal tudi švedske raziskovalce, ki so pod drobnogled vzeli in ocenili dva najbolj uporabljena programa, in sicer program za samodejno pomivanje in ekološko in varčno pomivanje – EKO.

 Pri pomivalnih strojih Beko s samodejnim programom senzorji zaznajo stopnjo umazanosti posode ter na podlagi tega izberejo ustrezen program pomivanja. Posoda se tako pomije ob minimalni porabi energije in vode, najboljše pri tem pa je, da uporabniku pri tem ni treba izbirati najbolj primernega programa. Program 'Eko 50' je idealen za pomivanje običajno umazane posode in za varčevanje z energijo. Pri izbiri tega programa pomivalni stroj z manj vode pomije več posode ob tem pa porabi tudi manj energije v primerjavi z ostalimi programi.

Beko-1

(Foto: BEKO)

Na samem testu so pri samodejnem in Eko programu ocenjevali učinkovitost pomivanja, sušenja, trajanje obeh programov in porabo energije ter vode, na splošno pa so ocenili tudi nivo hrupa, priročnost, kakovost izdelave, splošno učinkovitost in ceno izdelka.

Poleg najboljše ocene prostostoječega pomivalnega stroja Beko DFN16210W na VIP testu smo pri Beku dobili tudi potrditev, da se naložba v inovacije in pametne rešitve, ki so namenjene skrbi za varovanje okolja, še kako izplačajo. Verjamemo v našo edinstveno naravo in bivalni prostor ter zaupamo v moč ljudi, ki lahko spremenijo stvari na bolje. Postanite del tega novega sveta … postanite del pametne generacije.