Posteljnina iz satena

Mnogi so prepričani, da je satenasta posteljnina, sploh črna, vrhunec luksuza, a po mnenju Hansona naj bi bila znak pomanjkanja okusa. "Posteljnina bi morala biti kakovostna, bombažna, lanena ali mešanica obeh materialov. Svila in saten sta za domišljave osvajalce."

Velika ogledala

"Velika ogledala na neobičajnih mestih so znak vulgarnosti, saj kažejo na to, da ste narcisoidni," trdi Hanson in doda, da se še ni zgodilo, da bi se rodila oseba, ki bi si na stropu spalnice omislila ogledalo in bi bila videti tako dobro kot misli. 

This place was hot #hugosboutiquehotel #stjulian #sangiljan #malta #greatstay #greathotel #nicehotel #sexyhotel #mirror #mirrorinspiration #ceilingmirror #view #niceview #largehotelroom

A post shared by Sssss, Stockholm �dfa7✈️�dfdd�dfd9�dd42�deb4�dffb‍♀️ (@ssssssthlm) on

Stekleno pohištvo

Po mnenju strokovnjaka za bonton je stekleno pohištvo kot prvo zelo težko vzdrževati, saj zahteva nenehno čiščenje, kot drugo pa naj bi bilo ’rezervirano’ za nižji sloj, ljudje bi morali kupovati hrast ali mahagoni. S to izjavo je zelo razburil javnost, saj si pohištvo iz mahagonija ne more privoščiti vsak.

Blazine, blazine blazine

"Če imate doma goro blazin, ste pod vplivom Dubaja. A če povzamem, več blazin kot imate doma, revnejši ste," je zaključil.

Ne glede na njegovo mnenje pa se pri urejanju doma držite napotkov arhitektov, nikar pa ne pozabite v prostore vnesti tudi osebne note, saj se boste tako počutili veliko bolje.