Feng shui

(Foto: iStockphoto)

Suho cvetje

Suho cvetje tako na primer povzroča nemir in depresijo. Po načelih feng šuja se zaradi suhega cvetja v prostoru težko osvobodite slabih čustvenih izkušenj iz preteklosti.

Nepraktični aparati

Strokovnjaki za feng šuj menijo, da elektronske naprave sicer predstavljajo moč. Zaradi pokvarjenih, neuporabnih ali zlomljenih aparatov oziroma elektronike pa se lahko v vašem življenju pojavijo zdravstveni problemi, lahko pride do razpada veze ali neprijetne situacije na delovnem mestu. Zato - ali popravite aparate ali pa se jih znebite.

Zdravila

(Foto: Thinkstock)

Ovenele rastline

Rastline na vrtu in v domu imajo zelo pomembno vlogo, kajti nosijo zelo pozitivno energijo. A le, če za njih lepo skrbite. Ovenele rastline in odmrli deli rastlin pa delujejo zelo negativno. Lahko povzročijo nespečnost. V službi se lahko zaradi tega počutite nekoristni in utrujeni. Lahko se zgodi tudi, da boste zaradi ovenelih rastlin v vašem domu preveč utrujeni, da bi bili spolno aktivni. Torej, če rastline trpijo zaradi vašega zanemarjanja, jih vrzite stran in jih zamenjajte z rastlinami, za katere boste skrbeli.

Zdravila, ki jim je potekel rok uporabe

Zdravila, ki jim je potekel rok uporabe, po načelih feng šuja povzročajo toksično energijo, zaradi česar se težje sprostite in sicer tako psihično kot fizično. Preglejte omare in se znebite vseh zdravil, ki jim je potekel rok uporabe. Tako se boste lažje znebili občutka tesnobe, v prostem času pa se boste lažje sprostili.

Stara hrana v hladilniku

Poln hladilnik in pokvarjene hrane lahko resno ogrozi vašo vezo s partnerjem ali partnerico, zato vrzite vse, kar ni več uporabno ali užitno.

Fotografije 'bivših'

Fotografije imajo močno energijo in imajo velik vpliv na vašo podzavest. Da bi v svojem življenju naredili prostor za dolgo in trdno vezo, morate vse stare fotografije vaših 'bivših' pospraviti v albume, škatle oziroma jih odmakniti z vidnih mest v prostoru. To v kitajskih veščinah pomeni simbol, da ste pripravljeni na novo vezo, ki jo boste tako veliko lažje tudi sprejeli.