kuhinja

(Foto: Arhiv naročnika)

Nakupovanje pohištva preko spleta še nikoli ni bilo tako preprosto! Ne verjameš? OGLEJ SI INFOGRAFIKO!

Kot kažejo podatki, se več kot 15 odstotkov prodaje pohištva izvede kar po spletu in menda se za takšen nakup odločajo že kar trije od štirih odraslih. Poleg tega smo pri nakupovanju po spletu pogosto hitreje seznanjeni o vseh morebitnih akcijah, velikokrat so na spletu tudi znižani določeni artikli, ki v trgovinah niso. Nov trend je tako, kot ste verjetno že ugotovili, nakupovanje po spletu v kombinaciji z iskanjem idej in načrtovanjem ureditve po spletu.

Dejstvo je, da so za vse, ki se radi dotaknemo kosov pohištva, preizkusimo, kako udobni so stoli in kako gladko se odpirajo predali, trgovine v fizičnem smislu neprecenljive. A saj poznate tisto, ko se vam neka sedežna garnitura, ko jo vidite v trgovini, niti ne zdi tako velika, a jo, ko jo pripeljejo k vam domov, komajda stlačite v dnevno? Ali ko kupujete televizor in se vam zdijo vsi 'premajhni', nato pa na steni doma ni dovolj prostora za ogromno napravo, ki ste jo kupili? Večino pohištva je mogoče elegantno kupiti kar po spletu. Preverite le dimenzije, lastnosti in artikel, ki vam je všeč, dodate v blagajno ter sledite navodilom, da končate nakup. S tem pa se tudi izognete 'skušnjavam'.

Pohištvo

(Foto: Arhiv ponudnika)

Vse več ljudi uživa v pregledovanju fotografij estetsko urejenih stanovanj na družbenih omrežjih. Številni na omrežjih, kot sta Instagram in Pinterest, dobijo navdih za opremljanje lastnega brloga, na družbenih omrežjih najdemo tudi številne izvirne rešitve, predelave ... In ko dobimo idejo, nam preostane le še to, da jo uresničimo. Najpreprosteje je obiskati spletno trgovino, poiskati artikel, ki je čim bolj podoben tistemu, ki smo ga zasledili, in opraviti nakup.

Prednosti spletnega nakupovanja so, da privarčujete čas, ker se ni treba sprehajati po trgovinah, za dostavo vam ni treba skrbeti, ker vam naročene artikle dostavijo na dom, prikrajšani pa niste niti za možnost vračila. Spletne trgovine ponujajo običajno tudi 3D-načrtovanje, v katerem si lahko kupec sam izriše izbran prostor. Tovrstni programi so zelo preprosti za uporabo, omogočajo zelo točno vizualizacijo ter kupcu tako olajšajo proces nakupa. Posebej dobrodošli so pri načrtovanju kuhinj.

Po pameti!

Impulzivno nakupovanje ni vedno tudi najsmotrnejše, čeprav včasih resnično dobro dene, ko najdemo nekaj, kar nam je všeč in si takoj polepšamo prostor ter s tem 'pocrkljamo' sami sebe. A preden se odločite za nakup, vseeno premislite, kakšen želite, da je na koncu videti prostor, ki ga urejate. Oblika, barva, velikost ... ne prepuščajte tako pomembnih stvari trenutni vroči želji, ampak naj bo vsak nakup premišljen.

Nekako najbolj optimalno bi bilo, če bi si vzeli nekaj časa, da bi pregledali ponudbo 'v živo'. Dotik je le dotik in prav je, da vsak kos, ki ga nameravamo umestiti v svoj dom, tudi preizkusimo. Udobje in kakovost morata biti na prvem mestu. Ko si ogledate ponudbo, lahko doma še enkrat dobro premislite in opravite nakup po spletu. Vse, kar boste naročili, bodo pripeljali do vaših vrat in vam s tem prihranili marsikateri živček. Vsi nammreč vemo, da so nalaganje (še posebej velikih) artiklov v dostavna vozila, zaščita pohištva, nošnje teh v prostore ... lahko precej zahtevno delo.

Stopite torej tudi vi v korak s časom in si poenostavite delo. Vse, kar potrebujete, so le ideje za opremljanje in povezava do spleta. Idejo dobite v trgovini ali na spletu, povezavo do spleta pa že skorajda povsod ...

Pohištvo

(Foto: Arhiv ponudnika)

Sponzorirana vsebina