Bazeni - 1

Primerno izbran bazen predstavlja prijeten kotiček za druženje, rekreacijo in sprostitev. Najdete ga na www.ema-bazeni.si.

Pri odločitvi za postavitev bazena na domačem dvorišču je pomembno, da že v zgodnji fazi načrtovanja in izbire poiščemo mnenje strokovnjaka, ki bo na osnovi naših želja, velikosti in oblike parcele oz. lokacije in mikroklime, značilne za to okolje predlagal najbolj ustrezno rešitev.

Zidani bazeni, kjer imamo skorajda neomejeno možnosti za oblikovanje obale po našem okusu, zahtevajo veliko gradbenih del in daljši rok izvedbe. Karbonsko-keramični bazeni pa so manj zahtevni za vgradnjo in med slednjimi se visoko-kakovostni Compass bazeni ponašajo celo z doživljenjsko garancijo. V podjetju EMA bazeni vam s pomočjo strokovnjakov pomagamo izbrati najbolj primernega in poskrbimo za celotno izvedbo tako enih kot drugih.

Bazeni - 2

Slogan podjetja EMA bazeni je: Moj bazen, moja obala. Bazen je več kot le uporabni element, je tudi okras hiše in dvorišča. Naj vam bo všeč!

Čiščenje in vzdrževanje

Najslabše, kar se lahko zgodi je, da imamo na dvorišču čudovito obalo, ko bi želeli skočiti v »lastno morje« pa je voda kalna, nečista in nezdrava. Bazen nudi optimalno plavalno izkušnjo takrat, kadar je voda kvalitetno filtrirana, kadar so kemični parametri vode pravi in kadar je bazensko dno čisto, temperatura vode pa udobna. Bazeni Compass Pools so edini na tržišču, ki se lahko čistijo sami! Tako imenovani VANTAGE sistem predstavlja sklop strateško razporejenih patentiranih rotirajočih šob, ki po posebnem programu s curki pometajo umazanijo, le-to pa edinstvena sesalna šoba trajno odstranijo iz bazena. Zahtevnejšim uporabnikom je na voljo tudi avtomatika, ki samodejno ureja kemijske parametre vode in omogoča, da se povsem izognemo dodajanju dezinfektov. Na čistost vode pa lahko preventivno vplivamo tudi z ustrezno bazensko streho, ki ob zaščiti vode predstavlja še odličen toplotni izolator in – kar ni zanemarljivo – pomemben varnostni dejavnik pred padcem v vodo, še posebej, če so pri hiši otroci ali živali.

Bazeni - 3

Pokritja bazena so različna, v podjetju EMA bazeni pa smo razvili lastne bazenske strehe, ki so ob funkcionalnosti tudi vizualno privlačne.

Varnostni vidik

Prav varnosti bi morali ob načrtovanju in tudi takrat, ko je bazen že v uporabi posvetiti veliko pozornost. Padce v bazen in utopitve lahko preprečimo z ustreznimi tehničnimi elementi, pa tudi z izobraževanjem in opozarjanjem vseh uporabnikov. Bazenske strehe in rolo pregrinjala predstavljajo tehnične ovire, ki onemogočajo dostop ali padec v bazen. Na voljo so tudi senzorji, ki zaznajo predmet v vodi in sprožijo alarm. Podrobnejše informacije vam z veseljem posredujejo izkušeni strokovnjaki.

Za vsako dvorišče

Skorajda ni dvorišča, za katerega pri EMA bazeni ne bi našli rešitve. Za izjemno male zelenice, kot so tiste pri vrstnih hišah je primerna rešitev Citypool, ki zahteva minimalni poseg v okolico, omogoča pa domala vse udobje, ki ga ponujajo veliki bazeni. Masažne šobe, udobna sedišča, plavalni protitok... 

Bazeni - 4

Za vsako dvorišče v podjetju EMA bazeni najdemo rešitev. Manjše bazene dopolnimo z masažnimi šobami, protitokom... in jim povečamo uporabno vrednost.

Brez vprašanj ni odgovorov

Vsaka hiša, vsako dvorišče in vsak uporabnik so zase svet. Ljudje smo različni in tudi naše želje so. Zato naj vam ne bo škoda dodatnega časa in energije za pridobivanje informacij. Nekaj odgovorov najdete na spletni strani www.ema-bazeni.si, sicer pa si bomo pri nas vzeli čas za vas, vas pozorno poslušali in skupaj z vami poiskali rešitev, ki vas bo navduševala dolga leta.