Saša in Helly

Fotografija, ki je Saši Bezamovski prinesla zmago in bon v vrednosti 500 evrov. (Foto: osebni arhiv)

Tukano

Karmen Pahor iz Tukana je bone za prvo mesto podelila hčerki Saše Bezamovski, ki je na zmagovalni fotografiji pozirala poleg nemške doge Helly. (Foto: Mia Media)

Po skoraj enomesečnem zbiranju prijav za najboljšo fotografijo smo v uredništvu spletnega portala Dominvrt.si z organizatorjem nagradne igre, podjetjem Tukano, sprejeli odločitev in izbrali tri nagrajence nagradne igre.

Prvo mesto in bon v vrednosti 500 evrov si je prislužila fotografija Saše Bezamovski in njene Helly, psičke pasme nemška doga. Takoj za njo se je uvrstila fotografija, na kateri sta pozirala Dorotea Vrbnjak ter njen zlati prinašalec Charlie, prejela sta bon v vrednosti 300 evrov. Bon v vrednosti 100 evrov in tretjo nagrado pa sta si priborila Nastja Dolenc in njen ameriški pujs, ki sliši na ime Alfred.
"Izbor prvih treh fotografij je bilo zelo težko opravilo, saj je vsaka fotografija posebna, lepa, predvsem pa izkazuje povezanost ljudi s svojimi ljubljenčki. Vsaka fotografija je zmagovalna, žal pa smo se morali odločiti le za prve tri. Odločitev je temeljila na izvirnosti fotografije," je po podelitvi bonov povedala Karmen Pahor iz Tukana.

Brez nagrade ne ostane nihče!

Vsi, ki so poslali fotografijo, so prejeli povratno elektronsko sporočilo, s katerim so lahko v trgovini Tukano prejeli brezplačen priboljšek za svojega ljubljenčka.

Hkrati so lahko na natisnjeno elektronsko sporočilo zapisali svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) in ga oddali v posebno škatlo pri blagajni v eni izmed trgovin Tukano ter se tako potegovali za dodatne bogate nagrade. V trgovini Tukano so ob podelitvi bonov glavnim trem nagrajencem nagradne igre izžrebali še tri srečneže, ki bodo prejeli čudovito nagrado:

Tukano

V trgovini Tukano so ob podelitvi bonov glavnim trem nagrajencem nagradne igre izžrebali še tri srečneže, ki bodo prejeli čudovito nagrado. (Foto: Mia Media)


1. prva nagrada je akvarij vitakraft (60 l) in kupon za nakup rib v vrednosti 15 €, dobi pa jo Barbara Meznarič iz Maribora.

2. druga nagrada je steklen terarij (80 x 40 x 40 cm) in kupon v vednosti 10 € za dekoracijo, sreča pa se je nasmehnila Ines Petrač iz Ljubljane.

3. tretja nagrada je 7,5 kg hrane za muco ali psa (po izbiri) in kupon v vrednosti 5 € za priboljške. Nagrajenka je Alenka Žemljič iz Cankove.

"Zahvaljujemo se vsem za sodelovanje v nagradni igri in oblikovanju lepega albuma, ki potrjuje dejstvo, da so ljudje večinoma povezani s svojimi živalmi in za njih lepo skrbijo. To poudarja prepričanje, da nam ni vseeno in da moramo poskrbeti, da bo tako zavedanje pri vsakem lastniku živali. S sloganom 'Ker jih imamo zares radi'", so bile zadnje besede Pahorjeve, čestitkam in zahvali pa se pridružujemo tudi iz uredništva spletnega portala Dominvrt.si.

Odziv lastnikov živali je bil velik

Odziv na našo nagradno igro je bil velik, saj smo skupno prijeli 938 veljavnih prijavnic. Do konca glasovanja se je tako nabralo lepo število fotogeničnih muckov in psov, simpatičnih hrčkov, zajcev, morskih prašičkov, dihurjev, veveric, veselih in klepetavih ptičev ter tudi nekaj vodnih in kopenskih želvic, kraljevskih pitonov, pajkov ter vse do kozic in konjev, vsi s svojimi lastniki. Upamo, da so se ljubljenčki razveselili pridobljenega priboljška!

Tukano

Z leve: Karmen Pahor iz Tukana, psička Helly, Saša Bezamovski in Nastja Dolenc. Spredaj stoji Sašina hčerka in velika prijateljica ter najmlajša lastnica družinske doge. (Foto: Mia Media)