Ameriška popzvezdnica Taylor Swift, ki zaradi svoje turneje Reputation Stadium Tour že vse od maja potuje po svetu, v vmesnem obdobju pa pogosto odhaja v London, kjer živi njen fant, britanski igralec Joe Alwyn, je očitno ugotovila, da je njen dom na elitni lokaciji v losangeleškem predelu Beverly Hills pogosto prazen. Pevka ga je kupila leta 2012, ko je iz svojih country škornjev počasi začela stopati v pop petke, takrat pa je zanj odštela 1,5 milijona evrov.

Taylor Swift

Njeno premoženje je ocenjeno na vrtoglavih 275 milijonov evrov. (Foto: Profimedia)

Swiftova je stanovanje začela prodajati prav v maju, ko se je podala na turnejo, zanj pa je zahtevala 2,3 milijona evrov. Stanovanje obsega štiri spalnice in prav toliko kopalnic, stoji pa zraven še ene vile, ki jo je maja za 3,4 milijona evrov prodala iranskemu dediču družine Bijan. Pevka namreč tako močno ceni zasebnost, da je že nekajkrat kupila več stanovanj, ki stojijo eno ob drugem in se na tak način izognila sosedom.

Zdaj je očitno napočil čas, da proda še ostala stanovanja, saj se v Los Angelesu ne zadržuje prav pogosto. Dom, ki ga je prodala zdaj, je bil zgrajen leta 1959 in obsega 274 kvadratnih metrov, opremljen pa je v stilu Hollywooda 50. in 60. let. Prostori so izredno svetli in zračni, veliko sten je iz stekla. V dnevni sobi je moč najti delujoč kamin, iz sobe pa je možen prehod na teraso, na kateri je prav tako poskrbljeno za zasebnost. Zraven kuhinje stoji vinska soba, ki vsebuje 1000 steklenic vina, soba pa je seveda tudi temperaturno nadzorovana.

Taylorin dom je trenutno sicer v newyorškem predelu Tribeca, kjer je pred kratkim kupila stanovanje, za katerega je odštela neverjetnih 15,5 milijonov evrov. Poleg tega ima stanovanja tudi v Nashvillu, Londonu in na Rhode Islandu. Pred vsako izdajo plošče pevka na vse svoje domove povabi po 100 oboževalcev, ki jih sama najde na družbenih omrežjih, vseeno pa poskrbi, da niti omenjeni gostje ne poznajo točne lokacije njenega doma.