Nepremičninski agenti so na ogledu luksuznega stanovanja v vrednosti 25,5 milijona evrov zagotovo pričakovali nekoga, ki ima veliko pod palcem, a bojda so vsi ostali odprtih ust, ko je v stanovanje vkorakala pevska pop senzacija, Lady Gaga. Pevka, ki jo svet v filmu Zvezda je rojena trenutno spoznava v povsem drugačni vlogi, je agente očitno navdušila, saj je eden izmed njih povedal: 'Na ogled je prišla urejena od glave do pet. Takšnega stila in glamurja po navadi nismo vajeni!'

Film Zvezda je rojena

Gaga je ob Bradleyju Cooperju v filmu Zvezda je rojena navdušila svet, številni ji napovedujejo tudi nagrado oskar. (Foto: Blitz)

Ameriška pevka italijanskih korenin, ki že nekaj let živi v Los Angelesu, naj bi čedalje bolj razmišljala o vrnitvi v New York, kjer je preživela svoje otroštvo, kot kaže, pa bo svoj novi dom našla v stanovanju, ki ga je doslej lastil oblikovalec Karim Rashid. Stanovanje obsega kar pet nadstropij, v katerih najdemo pet spalnic. Celoten obseg prostora je 1.020 kvadratnih metrov, od tega je slabih 200 zunanjih površin. V stanovanju seveda ne manjka telovadnica, bazen, kinodvorana in vinska klet, več pa si lahko ogledate v fotogaleriji.