Metka in Tina, Vrtičkanje

(Foto: POP TV)

Metka in Tina v preteklih mesecih nista počivali, ampak sta za vse gledalce, ki verjamejo v ekološko vrtičkanje, zdravo prehrano in tudi tiste, ki se na balkonih in okenskih policah borijo za svoj košček narave, pripravljali nove zanimive vsebine.

Tudi v 5. sezoni priljubljene oddaje nas bosta torej razveseljevali s številnimi uporabnimi nasveti, se nam javljali iz različnih krajev in nam predstavljali tudi izkušnje zanimivih ljudi. Skozi vseh preteklih 60 epizod sta odrasli tudi oni dve.

Vse oddaje preteklih sezon si lahko ogledate na VOYO!

Vedno bolj cenita vodo ter odstirata skrivnosti lepote. Odkrivata tradicionalne in malo pozabljene poljščine. Spoznavata užitne cvetlice, ki so zadnja leta hit gurmanskih presežkov. Vsebinsko se bosta posvetili praznikom in si tu pa tam privoščili počitek v dišečem kotičku za sproščanje.

Skozi oddaje se bomo torej lahko ponovno naučili veliko novih stvari, se kdaj tudi nasmejali, predvsem pa bomo lahko s pomočjo simpatičnih vrtičkaric poskrbeli za zdrav in bogat pridelek na našem zelenjavnem vrtu in v sadovnjaku ter s cvetličnimi zasaditvami in izvirnimi dekoracijami polepšali tako notranjost našega doma kot tudi okolico.

Za začetek vam lahko razkrijemo nekaj konkretnega …

Z leti sta Tina in Metka postali bolj enakopravni, zato se bosta med drugim pomerili v pridelavi krompirja. Naučili nas bosta tudi, kako ga pridelati v posodah. Metka v oddaji sicer preizkuša svoje čarovniške sposobnosti, a prepričani smo, da bosta s svojimi nasveti, napotki in znanjem gledalce začarali tudi brez čarobne paličice.

To bo še zanimivo! Prvič že v nedeljo, 18. februarja, ob 18:15 na POP TV.