Slovenci terase radi spreminjamo v kotičke sreče

Slovenci terase radi spreminjamo v kotičke sreče

Letošnji trendi ureditve zunanjih prostorov vrtov, teras, balkonov in dvorišč, zasnovani v skandinavskem podjetju z globokimi koreninami v severni kulturi JYSK, gredo v smeri uporabe toplih barv. Te dopolnjujejo razni vzorci, ki jih navdihujejo narava in prečiščene linije. Oblikovanje vrtnega pohištva se izraža skozi tri teme Hygge, Simplified luxury in Urban roots, ki narekujejo inovativne trende in oblikovalske rešitve za ureditev zunanjih bivalnih prostorov.

Hygge izžareva boho slog, toplino in ženstvenost. Simplified luxury je namenjen ljubiteljem sodobnih, enostavnih in prečiščenih elementov, medtem ko je Urban roots orientiran na organski dizajn in naravne materiale, kjer prevladuje les.

V letošnjem letu naj bi tako pri urejanju naših vrtnih in balkonskih kotičkov pozornost namenjali predvsem izbiri materialov vrtnega pohištva. Vse bolj so v uporabi les in drugi naravni materiali. Tudi Slovenci radi posegamo po stenskih in talnih oblogah, pri oblikovanju pa izbiramo skandinavski dizajn in klasični stil. Na zunanjih površinah svoj prostor obogatimo tudi z različnimi rastlinami.

Ker svoj čas radi preživljamo na terasah, dvoriščih, vrtovih in balkonih, nam bo pestra izbira nove kolekcije vrhunskega vrtnega pohištva mednarodne verige trgovin JYSK več kot dobrodošla. Ta sledi zadnjim trendom ureditve zunanjih prostorov, je sodobna, a hkrati prefinjena in nežna, prav tako elegantna in enostavna. Za vse, ki radi negujemo kulturo življenja na prostem.

 

 

Naročnik oglasa je Jysk.