Se še spomnite, kako je Jože nasmejal občinstvo s pletenjem? Močna volja, pogum - to sta zagotovo dve lastnosti, ki ju je Jože pokazal in stopil pred občinstvo. Poleg tega, da je stopil iz okvirja in poskrbel za nekaj zabave, pa je morda koga od mlajših generacij spomnil na dobro staro pletenje.

► Če še ne znate plesti, se lahko naučite: poglejte si video TUKAJ!

Letošnjo jesen boste lahko spremljali nove talente. Kaj pripravljajo? S čim se bodo predstavili? 

Pridi in navijaj za talente v živo!

Eden najbolj priljubljenih šovov Slovenija ima talent ni poseben samo zaradi talentov, ki pred našimi očmi uresničujejo svoje sanje. Poseben je tudi zato, ker s tekmovalci diha vsa ekipa, še posebej voditelja in žiranti. Kaj v studiu počnejo takrat, ko se na programu vrtijo oglasi, kako jih je srečati in spoznati v živo? Če izpolnite spodnjo prijavnico in pridete med našo publiko v prekrasno dvorano SNG Opera in balet v Ljubljani, boste začutili čar televizije in morda najbolj pomembno: s svojim aplavzom in navijanjem talentom pomagali na pot do uspeha! Morda pa prav vas čaka tudi nagrada ...

Če si želiš televizijski spektakel Slovenija ima talent pogledati v živo, se nasmejati voditeljema in žirantom tudi takrat, ko gledalci doma gledajo oglase, izpolni prijavnico, ki jo najdeš TUKAJ in pridi svojega favorita spodbujat iz prve vrste!

Vabimo te na zadnje predizbore šova Slovenija ima talent! Pridruži se nam v Mariboru in Ljubljani:

Maribor, sobota, 11. 8., od 10.00 do 18.00, Plesna šola Pingi, Ulica Slovenske osamosvojitve 3

Ljubljana, nedelja, 12. 8., od 10.00 do 18.00, Austria trend hotel, Dunajska 154 

ZGRABI SLAVO IN ZABAVO! PRIJAVI SEBE ALI DRUGEGA TUKAJ>>