Stolpnici v Indiji

(Foto: cubeme.com)

Dve stolpnici tega kompleksa bosta ponujali stanovanja na kar 37 nadstropjih. Arhitekti iz studia James Law Cybertecture International so v njima predvideli sodoben center za razvajanje, zelen park v višjih nadstropjih in veliko garažo, ki se bo raztezala kar čez tri nadstropja. Zunanji videz stolpnic je rahlo futurističen, saj so steklene balkone napolnili z vodo in tako omogočili zasebne bazene za stanovanja.

Luksuzna dvojčka naj bi spominjala na drevesno strukturo. To so poskušali doseči predvsem z velikimi zelenicami na strehi stolpnic. Arhitektura poleg videza zelenega drevesa upošteva tudi trajnostni način gradnje.

Stolpnici v Indiji

(Foto: cubeme.com)

Tako so v vseh 200 stanovanjskih enotah predvideli visoke strope in veliko oken, ki omogočajo veliko naravne svetlobe in učinkovito zračenje v visokih temperaturah. Sončno energijo bodo izkoristili tudi kot vir energije, saj so na strehi zasnovali sončne celice.

Vsako stanovanje ima predviden balkon nepravilne oblike z izjemnim razgledom.

Stolpnici v Indiji

(Foto: cubeme.com)

Najrazkošnejša stanovanja pa bodo na voljo v višjih nadstropjih, kjer bodo stanovanja opremljena z velikimi terasami, možnostjo lastnega vrta in bazena.

Stolpnici v Indiji

(Foto: cubeme.com)