Mansarda, ki jo je zasnoval oblikovalec Angelo de Block, je opremljena z barvami toplih tonov, kar ustvarja posebej prijeten kontrast urbanemu okolju, v katerem se nahaja. Pri opremi je bilo uporabljenih veliko slogov, splošen vtis pa je ostal eleganten in hkrati drzen. Videti je več baročnih elementov opreme in dodatkov, ki sodijo v pravljice. S temi so zelo zanimivo kombinirali razstavljena umetniška dela, ne manjka pa niti arabskih eksotičnih detajlov.

Kljub številnim in raznolikim detajlom ta mansarda ni videti preveč napolnjena z njimi. Z njihovo premišljeno postavitvijo in izbiro so ohranili zračnost prostorov, neobičajni predmeti, ki jih je mogoče najti po vsem stanovanju, pa so kot umetniški navdih za tukajšnje prebivalce.

Dinamična oblika mansarde je omogočila postavitev več kotičkov za branje, sproščanje in umetniško ustvarjanje. Celo terasa je nekaj posebnega, saj je na njej kip velike, kovinske papige, ki nima popolnoma nobene praktične vrednosti. Vsekakor gre za drzno stanovanje, opremljeno z navdihom in veliko domišljije.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na