Zaljubljena Jani in Teja

Jani in Teja sta v svojem gnezdecu do ušes zaljubljena! (Foto: Facebook)

Dom je moj zasebni prostor!

Glede na to, da je bil Jani Jugovic v šovu Gostilna išče šefa skoraj do zadnjega, hišo je zapustil le nekaj dni pred velikim finalom, nam je zaupal, da se je v svoje stanovanje zelo rad vrnil. "Lepo se je bilo vrniti domov po dolgem času, dom je le dom in meni osebno veliko pomeni. Je res moj zasebni prostor, kamor spuščam samo meni najbližje ljudi, in tako bo tudi ostalo."  Tam pa sedaj živi tudi njegova nova ljubezen in njegova sotekmovalka iz resničnostnega šova, simpatična Teja Perjet. "S Tejo živiva že skupaj. Trenutno še ne razmišljava, da bi si poiskala kaj večjega, se pa vsekakor veseliva skupne prihodnosti in vsega, kar bo prinesel čas. Zaenkrat se razvajava že s tem, da sva skupaj," pravi, do ušes zaljubljeni kuhar.

Všeč so jima bele stene z okrasnimi tapetami

Enotna sta tudi pri tem, kaj jima je pri opremi v stanovanju najpomembnejše. »Človek se mora počutiti domače, mora biti toplo in dom ne sme biti preveč monoton,« pravita v en glas in dodajata: "Sicer so nama ljubše bele stene, ki jih popestriva z okrasnimi tapetami ali različnimi poslikavami. Tako ubijeva tudi monotonost. K temu seveda pašejo tudi sobne rastline in različne svečke, slike, ogledala."

Praznično okrašeno stanovanje z jelko in lučkami

Njuno stanovanje kljub temu, da smo zakorakali že v drugo polovico decembra, še ni okrašeno. "Stanovanje še ni praznično okrašeno, ker čas tega še ne dopušča. Imamo pa to v načrtu storiti prihodnji teden. Vsekakor bomo stanovanje opremili z lučkami, jelko in različnimi okraski," sta še razkrila zaljubljenca, ki se že zelo veselita, da jima bo pri okraševanju pomagal tudi Janijev sin Taj.

Nekatere spremembe v življenju, pa čakajo tudi novega 'šefa' gostilne, Andreja ...

Jani Jugovic v kuhinji

Jani se daleč najbolj znajde v kuhinji, kjer razvaja svojo izbranko. (Foto: Facebook)

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na