Jan Plestenjak je že večkrat dokazal, da ima veliko srce in da je velik ljubitelj živali. Na psičko Ajo, ki mu je bila zvesta skoraj 18 let in s katero sta doživela ogromno čudovitih trenutkov, je bil močno navezan. Avgusta lani se je žal morala posloviti, kar je Jana seveda zelo prizadelo. "Teci čez zlate trave ... Naj te boža toplo sonce ... Mila moja Aja. Vedi, da bom s tabo z vsakim korakom tvojih lepih tačk ... V svojih mislih bom kot veter tekel s tabo. Zelo mi je hudo," je ob slovesu napisal na svojem Facebookovem profilu in z objavo ganil na tisoče oboževalcev.

Pred nekaj urami pa so z objavo na Facebooku njegove oboževalce ganili v zavetišču Turk. Objavili so namreč fotografijo priljubljenega pevca z njegovim novim kužkom in ob njej zapisali: "DONNY-PEPE že uživa v novem domu. Takole sta z novim lastnikom izgledala ob odhodu, srečno!" Pod fotografijo se je pričakovano vsul plaz pozitivnih komentarjev, saj vsi vedo, kako rad ima Jan živali, predvsem pa so veseli, da se je odločil ravno za psa iz zavetišča. 

Janu in njegovemu novemu pasjemu prijatelju želimo veliko čudovitih skupnih trenutkov in upamo, da nas bo večkrat razveselil s kakšno skupno fotografijo na družbenih omrežjih.