Naj vašega ljubljenčka spozna vesoljna Slovenija!
LJUBLJENČKI

Naj vašega ljubljenčka spozna vesoljna Slovenija!

20.11.2018, 11:52
0

Ljubljenčki so tisti, ki nas v zameno za hrano, prostor in topel dotik vedno pospremijo v dan s prisrčnim pogledom, nam prisluhnejo, ko nas ne želi poslušati nihče drug in delajo družbo, tudi ko so vsi drugi zasedeni. Imate tudi vi takšnega heroja doma? Pokažite ga širnemu svetu!

Moja domača zvezda
Moja domača zvezda/ FOTO: Profimedia

Na spletnem portalu Dominvrt.si dajemo tokrat priložnosti vam, drage bralke in bralci, priložnost, da z nami ustvarjate še lepšo in še bolj prijazno spletno stran. Kako? Organizirali smo nagradno igro Moja domača zvezda, s katero lahko vaš ljubljenček krasi našo naslovnico, lastnika izbranega ljubljenčka pa bomo prijetno nagradili!

In kaj morate storiti?

Zagotovo je tudi vaš ljubljenček že kakšno ušpičil. Je kaj razcefral? Spraskal, morda prežvečil copato? Je ptiček kaj 'pokljuval', kar ne bi smel, zajček zgrizel napačno stvar? Zagotovo ste tudi vi že v objektiv ujeli svojega ljubljenčka med razgrajanjem ali morda le tisti pogled, ko kar ne more skriti občutka krivde ... morda v nenavadnem položaju, med igro, tekom, v letu?

V svojem domačem arhivu poiščite fotografijo vašega ljubljenčka, ob kateri se vam stopi srce ali se preprosto ne morete nehati smejati. Izpolnite spodnjo prijavnico, naložite fotografijo in sodelujte v nagradni igri!

Vsake 14 dni bomo izbrali fotografijo ljubljenčka, ki nas bo najbolj navdušil, lastnik pa bo prejel denarno nagrado. Zmagovalno fotografijo bomo objavili in vaš ljubljenček bo krasil naslovnico spletne strani Dominvrt.si.

Zdaj pa hitro fotoaparate v roke in veselimo se že vaših posnetkov!

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NOVICE
Stampedo v italijanski diskoteki: mladoletnik ...
ŠPORT
Dončiću zapeli Halleluka, odgovoril je v svojem ...
POP IN
Veseli december pri J. Lo in Alexu Rodriguezu
TV ODDAJE
Glasuj za svojega favorita!
VIZITA.SI
Kje živite? Tudi to lahko vpliva na zdravje
OKUSNO.JE
Preprosto pecivo, ki bo šlo za med!
ZADOVOLJNA.SI
6 najbolj seksi fotografij Franka iz Kmetije
MOSKISVET.COM
Ste opazili, kaj je Luka Dončić naredil ob ...
BIBALEZE.SI
Lahko fotografirate otroka med nastopom?
CEKIN.SI
To je nočna mora marsikaterega podjetnika
DOMINVRT.SI
Jih tudi vi že se življenje obešate napak?
BIBALEZE.SI
To morate naučiti otroka, da se bo lepo vedel za ...