kuža uničevanje

(Foto: iStockphoto)

Le kaj bi brez naših ljubljenčkov?! V uredništvu portala Dominvrt.si smo se odločili, da jim namenimo nekaj prostora in pozornosti: prav zato smo organizirali nagradno igro Moja domača zvezda, v sklopu katere iščemo domače zvezde, torej kužke, muce, ribice, ptičke, hrčke, kače …  vaše domače ljubljenčke, za katere menite, da bi jih morali ’spoznati’ tudi drugi. 

Poslali ste nam: Ljubljenčki med igro

V prejšnjih dneh smo vas pozivali, da nam pošljite posnetke ljubljenčkov med igro, nato med spanjem, zdaj pa je čas za nov izziv.

Nov izziv: Ljubljenčki in uničevanje!

Zagotovo je tudi vaš ljubljenček že kakšno ušpičil. Je kaj razcefral? Spraskal, morda prežvečil copato? Je ptiček kaj 'pokljuval', kar ne bi smel, zajček zgrizel napačno stvar? Zagotovo ste tudi vi že v objektiv ujeli svojega ljubljenčka med razgrajanjem ali morda le tisti pogled, ko kar ne more skriti občutka krivde ...

Naložite posnetek v prijavnico spodaj!

Med vsemi prispelimi posnetki bomo izbrali tistega, ki nas bo najbolj navdušil, lastnik pa bo prejel denarno nagrado. Zmagovalni posnetek bomo seveda objavili in vašo malo domačo zvezdo predstavili našim bralcem.