Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
s.carica
Število vnosov: 34
20.09.2010 ob 17:45

HEJLA! No js in moje prijateljice smo pa zlo velike fanice od selene gomez! mogoče največje v sloveniji! haha. no in pač ns zanima če kdo ve kako nej jo spravmo v slovenijo? to si ful želimo in zdej bo izdala tut nou CD in si to res ful želimo! smiley torej če kdo mogoče ve nej prosim napiše!

ful vam bomo hvaležne za odgovor! ♥
enka13
Število vnosov: 6
05.06.2012 ob 22:48
*Odgovor na: s.carica +

js sm tud njen fen res je da je dobra igralka in da ima tud kr neki dobrih pesm sam to je pa res ona nov nikol sm se skozlala kokr je reku Baphomet najprej dubote neki par miljočkov da se bo sploh sm prkozlala itd tkoda ja đabe sploh sprašvt take naumnosti če veš da nov nikol sm pršla (kar sm zelo =(((( ampak resnica boli smiley
XDLAURA
Število vnosov: 1
21.10.2012 ob 18:30
*Odgovor na: s.carica +

Meni je selena tuuuuuddd fuuuuuuuuuuuulll vreii
Baphomet.
Število vnosov: 705
20.09.2010 ob 20:45

ti in tvoje prjatlce? to je vse skupaj maksimalno 5 oseb. ostalih 2 miljona ljudi sploh ne ve kdo to je.
moj nasvet je, da pocakate se mesec ali dva. v tem casu se boste te serene navelicale in zacele poslusat kaj podobno slabega.
s.carica
21.09.2010 ob 14:23

no. lej selena obstaja ze 5 let. mi smo njene fanice že 4 leta! ce se je nismo navelicale do zdej se je nikoli ne bomo! smiley
s.carica
21.09.2010 ob 16:59

MISLM DA JE NA IGRALSKI SCENI (WOWP) ŽE 5 LET.
Baphomet.
21.09.2010 ob 20:05

lansko leto ste ti in tvoje prijateljice norele za rebelde in ste se kregale z nami da ve pa NIKOLI, ampak res NIKOLI ne boste nehale poslusat rebelde in ste govorile da brez njih ne morete ziveti in podobne oslarije. se danes katera od vas se spomni kdo rebelde sploh so? znate se kaksno njihovo pesem?
tale serena je ocitno trenutno popularna zato jo tut poslusate.vsake 14 dni pride ven njena nova pesem, albume izdaja na pol leta, in zato je tut popuarna. ko cez pol leta cel mesec ne bo izsel noben nov komad, bo utonila v pozabo, in vi otroci si boste nasli koga drugega za poslusat. vedno je tako. ce mi ne verjames, pridi cez pol leta nazaj na ta forum in si preberi to temo. sama sebi se bos smejala. bos vidla.

ampak ker mi ne verjames, in ker nimas sans da jo bo kdo drug pripeljal v slovenijo, zberite s prijateljicami zberite denar pa jo povabite. potrebovale boste najprej kaksen miljon da sploh izpolnete vse zahteve ki jih tale razvajena smrkla ma, potem pa se dodatnih nekej miljonov da ji placate da bo za vas evo uro skakala gor in dol po odru in na playback pela svoje umetne pesmi.
Super1337
Število vnosov: 148
21.09.2010 ob 22:06

Selena Gomez je dobra baba, in to je tudi vse kaj je dobro.
Baphomet.
21.09.2010 ob 23:10

dobra punčka. ne baba.
Spetsnaz
Število vnosov: 831
21.09.2010 ob 23:22

Jaz obozujem Senadu Hazifmaric.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Katere rastline so vam najljubše za balkonske zasaditve?

pelargonija
Ženska Moški

Tagi

2010 © dom in vrt. Vse pravice pridržane.