Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
DuLL.Bebe
Število vnosov: 31951
23.09.2010 ob 21:21

Teja_Jert je napisal:
Mam rada jo amapk je pa tut to sm njena mrzla bratranka !!!

ČUDO_

hahahaaaa smiley)))
enka13
Število vnosov: 6
05.06.2012 ob 22:56
*Odgovor na: DuLL.Bebe +

dej ne nabiji js sm pa njen mož in mava 4 froce hahahahaha dej folk mav se umirte kake pokate a dej lapo vs prosm no get a life =D
DuLL.Bebe
Število vnosov: 31951
23.09.2010 ob 21:21

Baphomet.
tvoj komentar bom enostavno ignorirala !! smiley)) ;D
River
Število vnosov: 12
23.09.2010 ob 22:54

Gangrena666 je napisal:
Jaz obozujem Senadu Hazifmaric.

I ja, bre
Baphomet.
Število vnosov: 705
24.09.2010 ob 02:20

dull
zakaj? ker nimas (pametnega) odgovora na moj komentar?
Petra Gregorič
Število vnosov: 2625
24.09.2010 ob 20:03

Baphomet. je napisal:
aja in ne znas svojega mnenja s svojimi besedami izrazit? mores kopirst mnenja drugih?

jo ti pa za svetom zaostajaš. veš kwa če še neveš zmeri ko citiraš pomeni da se strinjaš če pa citiraš pa pol komentar napišeš pač da se nestrinjaš pa veš da se nestrinja a štekaš?

no nism glih od selene oboževalka sam sovražm je pa tud ne. smiley lej ti Baphomet. js sem še zmer od rbd fenica tak da ne komentiraj. smiley in velik jih poznam k so še od rbd feni.
zelenko5
Število vnosov: 8
24.09.2010 ob 21:38

Baphomet. ... no lej,ko eni naredijo eno temo od rbd,seleno gonez al kak se že piše,jaz lahko le pričakujem da bo spodaj tvoj komentar na katerih pišeš da čez pol leta ne bodo poslušali pa take .. Sploh nevem zakaj ti MORAŠ pri vseh temah napisati in se pametnovat,ali ti misliš da si bolj starejša,odrasla al kva že ker poslušaš rock muzike (nevem kaj poslušaš to je bil sam primer) oni pa disney muzike ?..nevem,zakaj enostavno ne zapreš temo ki ti ni všeč?Zakaj ne moreš zadržati komentar?..In ostalim ki do rbd,selena fan praviš otroci,kdo je otrok? TI.. zakaj? Ker se ob vsakem temah pametnuješ .. Nevem zakaj je to potrebno,pusti jim veselje .. Čeprav so oni čisttt otročje,zgleda da niso in da si to ti..Siti so ti že .. Pusti jim na miru,zaboga ..
Baphomet.
Število vnosov: 705
24.09.2010 ob 22:37

petty
ne zaostajam za svetom. samo seznanjena nisem z vasimi otrocjimi forami. v vasem otroskem svetu kopirate poste drugih, v mojem svetu si pa vsak vzame minuto casa, in napise svoj komentar, ceprav se strinja z nekom ki je pred njim napisal svoj komentar. lahko se ti strinjas z mojim komentarjem (ali pa kaz s tvojim oz.kdorkoli z komurkoli), ampak se vedno imas svoje ideje oz. kaj svojega za povedat kar se ni bilo napisano. razen v primeru da si kopija nekoga drugega oz. svoje mnenje sestavljas iz mnenj drugih oz. nimas sploh lastnega mnenja in kopiras kar se ti pac zdi \'\"kul\'\".

zelenko
zakaj pa nebi komentirala tem? vsak ma pravico izrazit svoje mnenje. zato forum tudi obstaja oz. to je sploh point kateregakoli foruma.zato so forum tudi izumili. jaz za razlik ood teh otrok poslusam kvalitetno glasbo. pa ni kvalitetna zato ker jo poslusam jaz, ampak ker je pac nedvomno kvalitetna glasba, in moras to priznati neglede na to ali ti je vsec ali ne (to je stvar katero ti se nekaj let ne bos razumel). recimo, beetlov ne poslusam, ampak se lahko vsi ki imamo kaj pojma o glasbi, strinjamo da je kvalitetna glasba. medtem ko gaga (katero tudi ne poslusam) je nedvomno slaba glasba, narejena tako da je mnozicam vsec, da se sluzi mastne denarje s to glasbo (to je prvi dokaz nekvalitete).
povej mi en tehten razlog zakaj bi zadrzala komentar? ti otroci ga nikoli ne zadrzijo ko me napadajo. tudi ti ga nikoli ne zadrzis. torej, zakaj bi ga mogla jaz? jaz za razliko od vas povem dejstvo oz.resnic, medtem ko vi ne pocnete drugega kot me napadate in zalite, ceprav jaz vas nikoli ne.
to da so me pa siti je pa popolnoma irelevantno. zakaj bi me to moglo zanimat? tut jst sem koga sita pa mu ne tezim nej neha pisat komentarje. jst se z vsakem probam pogovarjat kolikor toliko normalno. nikoli nobenega ne zalim oz.napadam. vi oz.oni pa mene napadate/jo za vsak komentar ki ga napisem ker se niste/niso sposobni normalno pogovarjat kot odrasli ljudje. ker ne poznate drugega kot zaljivke.
in pa, povej mi se to... kako se zapre temo? smiley dej ce ze komentiras, sej glej kaj pises. nisem admin foruma (ocitno) torej tem ne morem brisat oz. zapirat. ce bi lahko to pocela, verjemi da nobenega izmed vas nebi blo vec na tej strani.
s.carica
Število vnosov: 34
25.09.2010 ob 09:21

OMG! kaj wm pa je! lej jst sploh nism bla kšna prevelka fanica od rbd. zato me ni prou nč prizadel da so se razpadl! vi ste pa mau neumni al kaj? če je še niste slišal pet! in vidl igrt pol nimate pravice tko govort! če pa ste jo slišal in vidl potem pa svoje mnenje zadržte zase! če ste VI mel pravico bit NORI za rbd mamo tut mi pravico bit nori na SELENO GOMEZ!
enka13
Število vnosov: 6
05.06.2012 ob 22:57
*Odgovor na: s.carica +

se strinjam iz tabo <3 =DD

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Katere rastline so vam najljubše za balkonske zasaditve?

pelargonija
Ženska Moški

Tagi

2010 © dom in vrt. Vse pravice pridržane.