petty
ne zaostajam za svetom. samo seznanjena nisem z vasimi otrocjimi forami. v vasem otroskem svetu kopirate poste drugih, v mojem svetu si pa vsak vzame minuto casa, in napise svoj komentar, ceprav se strinja z nekom ki je pred njim napisal svoj komentar. lahko se ti strinjas z mojim komentarjem (ali pa kaz s tvojim oz.kdorkoli z komurkoli), ampak se vedno imas svoje ideje oz. kaj svojega za povedat kar se ni bilo napisano. razen v primeru da si kopija nekoga drugega oz. svoje mnenje sestavljas iz mnenj drugih oz. nimas sploh lastnega mnenja in kopiras kar se ti pac zdi \'\"kul\'\".
zelenko
zakaj pa nebi komentirala tem? vsak ma pravico izrazit svoje mnenje. zato forum tudi obstaja oz. to je sploh point kateregakoli foruma.zato so forum tudi izumili. jaz za razlik ood teh otrok poslusam kvalitetno glasbo. pa ni kvalitetna zato ker jo poslusam jaz, ampak ker je pac nedvomno kvalitetna glasba, in moras to priznati neglede na to ali ti je vsec ali ne (to je stvar katero ti se nekaj let ne bos razumel). recimo, beetlov ne poslusam, ampak se lahko vsi ki imamo kaj pojma o glasbi, strinjamo da je kvalitetna glasba. medtem ko gaga (katero tudi ne poslusam) je nedvomno slaba glasba, narejena tako da je mnozicam vsec, da se sluzi mastne denarje s to glasbo (to je prvi dokaz nekvalitete).
povej mi en tehten razlog zakaj bi zadrzala komentar? ti otroci ga nikoli ne zadrzijo ko me napadajo. tudi ti ga nikoli ne zadrzis. torej, zakaj bi ga mogla jaz? jaz za razliko od vas povem dejstvo oz.resnic, medtem ko vi ne pocnete drugega kot me napadate in zalite, ceprav jaz vas nikoli ne.
to da so me pa siti je pa popolnoma irelevantno. zakaj bi me to moglo zanimat? tut jst sem koga sita pa mu ne tezim nej neha pisat komentarje. jst se z vsakem probam pogovarjat kolikor toliko normalno. nikoli nobenega ne zalim oz.napadam. vi oz.oni pa mene napadate/jo za vsak komentar ki ga napisem ker se niste/niso sposobni normalno pogovarjat kot odrasli ljudje. ker ne poznate drugega kot zaljivke.
in pa, povej mi se to... kako se zapre temo?

dej ce ze komentiras, sej glej kaj pises. nisem admin foruma (ocitno) torej tem ne morem brisat oz. zapirat. ce bi lahko to pocela, verjemi da nobenega izmed vas nebi blo vec na tej strani.