Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
cuore
Število vnosov: 10
16.11.2010 ob 11:16
 
Pozdravljeni!
Jaz bi pa Vas prosila za eno mnenje in sicer imam dnevno sobo in kuhinjo skupaj, dnevno pohištvo je belo prav tako sedežna kuhinja je pa bela in svetel les barva bukve tla mam prav tako svetel laminat! Razmišljala sva da bi dala otenek barve smetane al pa kako nevtralno da lahko kombiniram z ostalimi barvami in dekoracijami! Mogoče še kaki predlog druge barve stene??
Najlepša hvala že v naprej!
Lp
Špela Lunder
Število vnosov: 2
14.12.2011 ob 15:36
*Odgovor na: cuore +
 
super je če bi vse stene pobarvala s krem barvo, dodala pa čokoladne dodatke, ali pa bi steno-dve pobarvala z živo barvo, npr. rdeča ali svetlo zelena smiley
Urska Kolaric
Število vnosov: 4
19.11.2010 ob 09:14
 
bež smiley
coming
Število vnosov: 97
20.11.2010 ob 08:03
 
Tudi mi imamo svetlo kuhinjo, ampak mi imamo svetel les z rumeno kombiniran... Imamo pa stene barve vanilije in bele kave. zelo lepo ven pride pa še ne bode v oči.smiley
cuore
Število vnosov: 10
21.11.2010 ob 15:02
 
Na bež se mi zdi da že težje kombiniraš morjo bit pastelne barve pol zdraven!Ta barva vanilije je pa zelo zanimiva pa ne pride tolk do izraza pa še vedno lahko dam živo zelene kombinacije al pa katerolkoli!! Se ne naveličaš tako hitro!!!to bom pa uporabila hvala za pomoč obema!
Lpsmiley
Jolandaa
Število vnosov: 10
22.11.2010 ob 21:39
 
Jaz bi pa dodala kakšno steno v močni barvi - rumeni, al pa čokoladno rjavi, da poživi prostor. Če je vse neki belo in svetlo.
Mi imamo recimo svetlo kuhinjo - omarice, pult pa temnejši, enake barve kot tla. Dnevna soba je svetla, kavč, je svetlo rjav - pisan. Glavno steno za TV imava pa temno rdečo (jupol trend barve - tam se vidi kakšna rdeča je). Pa ena stena v kuhinji je tudi rdeča.
Dnevna soba in kuhinja sta tudi povezana. In ful dobro izpade. Samo moraš imet pogum, da to narediš. Naju je bilo sprva tudi strah kako bo izpadlo in je ful fajn.
cuore
Število vnosov: 10
30.11.2010 ob 12:11
 
Tudi to je odlična ideja!!!smiley Zna bit zelo zanimivo!!smiley
pomaranca88
Število vnosov: 1
06.12.2010 ob 15:36
 
jaz bi se vsekakor strinjala, da mora bit kakšna močna barva, če imaš rada žive barve, še toliko bolje. Bež in kremna barva na belo in barvo bukve mi deluje preveč umirjeno in malce dolgočasno. Seveda pa najprej sebe vprašaj, v kakšnih prostorih se najbolje počutiš smiley veliko sreče
v1j0lcA
Število vnosov: 16
27.09.2011 ob 10:53
 
živjo!
Smo nekako v isti situaciji.. s fantom imava kuhinjo in dnevno sobo v L. imava naročeno sivo belo kuhinjo, dnevna soba bo imela črno sedežno, o regalu še točno razmišljava, en kot bo obdan s tankim črnim kamnom, preostali del prostora (jedilnica) pa bo bele barve. odločila sva se da bova celoten prostor popestrila z steklenimi oblogami v kuhinji, ki bodo žive barve (izbrala sva različno sadje, različne barve in vrste sadja) to bo zelo popestrilo del prostora. Ker imava zelo svetlo v prostoru, bova na steno kjer bo tv oz dnevni regal, dala tapete ali poslikave v bolj živih barvah, npr v oranžni ali v barvi pistacije.

v primerih ko imate skupne prostore, je bolje vnesti žive barve ali vsaj na pol žive, da bo v prostoru bolj prijetno. Tako nama je svetoval eden izmed lokalnih slikopleskarjev.

se vam zdi ideja vredu? lep dan želim
cuore
Število vnosov: 10
19.12.2011 ob 10:21
*Odgovor na: v1j0lcA +
 
Midva sva pustila kar belo barvo na steno da sva ločila dnevni in kuhinjski prostor sem na steno narisala neko aplikacijo v sivi barvi.Sedaj sem dala vse dodatke v vijola odtenkih ne vse isto ker je dolgočasno ampak je pravzaprav fenomenalno iztopilo!!!Zavese prti svečke.....Na drugo steno ki je nasprosti kuhinje pa sva dala slike ki je ravejano kot npr nekakšna pajkova mreža tudi v sivi barvi in okvirji v različnih barvah,,,,
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Zakaj komaj čakate pomlad?

Pomlad
Ženska Moški

Tagi