Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
paty1
Število vnosov: 2
22.02.2012 ob 14:34

Želimo si mucka, ki bi bil mešanček turške angore, bele barve. Če bo morda nekdo imel mladičke bi bila zelo vesela, če bi nam kakšnega odstopil. Prilagam slike našega tačija, ki pa nam je na veliko žalost umrl, zato želimo enakega.

lep pozdrav!

Pathi
BinV
Število vnosov: 89
16.04.2012 ob 21:05
*Odgovor na: paty1 +

Prosim vas, da raje pojdite v najbljižje zavetišče in ponudite dom mucki, ki ga resnično potrebuje.
pokikoki
Število vnosov: 10
11.07.2012 ob 20:40
*Odgovor na: BinV +

če si želi točno določenega mucka, enakega prejšnjemu, kaj je res tako težko brati? jaz bi ukinila vsa ta zavetišča, ker je to potuha vsem neodgovornim lastnikom, ki se živali naveličajo...
Tadej Kobal
Število vnosov: 1
26.04.2013 ob 21:02
*Odgovor na: BinV +

Tudi jaz bi najprej pomislil na to! Toda imamo v družini slabe izkušnje s temsmiley Priporočam, da se vsi, ki nameravate to storiti dobro pozanimate prej. smiley
Sabi Prev
Število vnosov: 7
02.08.2012 ob 10:37
*Odgovor na: paty1 +

že imate muco? če ne mi pošljite meil pa vam jo dan mlado 2 meseca.
rozika88
Število vnosov: 21
19.07.2012 ob 12:36

Ja popikoki to bi bla pa res super rešitev za vse živali. Jst bi pa ukinla vse neodgovorne lastnike, ne bi blo to bolj enostavno?
maculja
Število vnosov: 2
19.04.2013 ob 08:53

Najprej se je treba zavedati, da maček, pa četudi bo po izgledu popolnoma enak ne bo isti. Imel bo drugačen karakter in drugačne zahteve. Zato je pravzaprav nesmiselno nadomeščati živali z živalmi enakega izgleda, ker se lahko zgodi, da je potem razlika še toliko bolj očitna. Eno živo bitje ni nadomestljivo z drugim.
In zakaj torej ne bi polepšal življenja živalci, ki čaka v zavetišču?

Kar se pa zavetišč tiče. Z njihovo ukinitvijo bi nastradale predvsem živali in ne ljudje. Tisti, ki žival zapustijo sedaj, jo bodo tudi pozneje (primer - Sarajevo, kjer ne le, da imajo prostoživeče mačke, ampak imajo prostoživeče pse). Zavetišča so že potrebna, sicer se pa včasih tam znajdejo tudi živali, ki imajo sicer odgovorne lastnike, pa se je zgodil kak splet okoliščin (v tvoji odsotnosti, mama ki ima ključ tvojega stanovanja pusti odprta okna, da bi se prezračilo in glej ga zlomka, mačka naslednji dan ni v stanovanju; sredi poletja pelješ psa na sprehod, pa mu vržejo mulci petardo pod noge, ki so jo našli od zime; pelješ psa k veterinarju pa se ti iztrga ob napadu panike; pripneš psa pred trgovino (osebno se mi to sicer zdi sila nespametno), pa ti ga ena mamica odpne, da se bo njen sinko lahko malo poigral...).

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Katere rastline so vam najljubše za balkonske zasaditve?

pelargonija
Ženska Moški

Tagi

2010 © dom in vrt. Vse pravice pridržane.