Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Lučka Laure
Število vnosov: 137
10.03.2012 ob 10:11

Kupila sem stanovanje, ki ga preurejam. V celotno stanovanje sem dala položit masivni hrastov parket. Lesene ploščice so položene na diagonalo dimenzije 7x40cm pod kotom 45 stopinj. Do tu je vse krasno. Zaželela sem si luženje na barvo oreha. Parketar je naredil tudi to. V tem je keč!!! Paret je res krasne barve kot ameriški oreh, a so v lesu ponekod temnejši oddtenki, kot nekakšni temnejši madeži. To me zelo moti. parket še ni prelakiran, a bo lakiran 3x s klasičnim poliuteranskim lakom visokega sijaja. Ko bo v stanovanju postavljeno pohiđtvo, se to, UPAM, ne bo videlo. Prosim za vaša mnenja ali izkušnje z luženjem parketa. Hvala.smiley
dusan1104
Število vnosov: 1
18.04.2012 ob 18:36
*Odgovor na: Lučka Laure +

Morda bi pomagalo še eno luženje oz. barvanje lesa in bi se nianse manj poznale. Ko bo enkrat polakirano ni več poti nazaj in bo verjetno razlika v barvi še naprej opazna.
Je pa po mojem mnenju parket lepši z niansami kot čisto enobarven saj potem izgleda kot laminat ali linolej.
Andreja Tuš
Število vnosov: 5
28.03.2012 ob 07:55

smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Katere rastline so vam najljubše za balkonske zasaditve?

pelargonija
Ženska Moški

Tagi

2010 © dom in vrt. Vse pravice pridržane.