Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
al.lu.li.bi
Število vnosov: 7
02.09.2012 ob 19:39

Pozdravljeni!

Mene zanima kako je najbolje izolirati zunanje stene v stanovanju, saj je zunaj zelo stara fasada in nimamo nobene izolacijo? Ali je vredo s stiroporjo (3-5cm) plus še kakšno kameno volno in nato mavčna plošča knauf? Ali je to že preveč? Zime so pri nas še kar mrzle.
medekmedek
Število vnosov: 1
04.12.2012 ob 17:56
*Odgovor na: al.lu.li.bi +

Pozdravljen, izolacije ni nikoli preveč tudi jaz bi dal 5 cm stiroporja in kameno volno ter na to knauf. Nobenih ometov še posebej silikatnih, ker če je stara savba mora dihat. Silikatni ometi ne dihajo in se nabira vlaga ipd.
Najenostavnejše je konstrucija vmes izolacija in potem kanuf.
lp
Suzana Belak Pungartnik
Število vnosov: 2
13.12.2012 ob 17:21
*Odgovor na: al.lu.li.bi +

Podjetje Soven izdeluje izolacijo v obliki okoli 8 mm debelega filca,ki je narejen iz 100 % ovčje volne. je odlićen izolator, ponavadi se čez daje lesena obloga, po moje pa bi lahko bila tudi tapeta. Zelo priporočam. Posebej namesto steklene volne.
Od naravnih izolacijskih sredstev se spomnim še plute (okoli 4 cm debela in papirnate izolacije.
norec79
Število vnosov: 5
13.11.2012 ob 09:16

jst bi dal stiropor 10cm, pa samo lim+ mrežca in še enkrat lim čez in nato omet, najbolje silikatni. pa je narejeno. nobenih knauf plošč.... škoda denarja...
norec79
13.11.2012 ob 09:17

če se ti zdi, da bo pa pobralo preveč prostora, pa volna, 5cm, popolnoma dovolj, ne boš vejrel, kako se bo poznalo pri toploti.. pa isto lim pa mrežca in še enkrat lim čez...in omet..
SlikopleskarstvoBarve
26.12.2012 ob 12:50

Pozdravljeni!

Izvajamo slikopleskarska dela ter montažo mavčnih plošč(knaufa) na območju štajerske - Maribora.
Več infomacij na tel. 031/503-980.

E-mail.:slikopleskarstvo.barve@gmail.com

www.SlikopleskarstvoBarve.si ali na facebook

Lep pozdrav.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Katere rastline so vam najljubše za balkonske zasaditve?

pelargonija
Ženska Moški

Tagi

2010 © dom in vrt. Vse pravice pridržane.