Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
špela slak kozelj
Število vnosov: 1
06.10.2014 ob 12:03
 
Pizdravljeni vsi skupaj!

Potrebujem vašo pomoč pri izbiri barv sten v spalnici.

Pohištvo je belo-leseno (hrast), tla pa predstavlje dokaj temen parket.

Razmišljam da bi 3 stene ostale bele, eno steno pa bi prebarvala na svetlo zeleno barvo. Druga opcia sta dva vertikalna pasova v zeleni barvi (v širini 30 - 50 cm) na vsaki strani ene stene. Vsa dekoracija bo prav taka zelena (blazine, vaze...)

Ali mislite da je dodajanje dodatne barve (zelene) preveč, glede na to da je pohištvo dvo-barvno in da so tla drugega odtenka kot leseni del pohištva? Ali predlagate drugo barvo?

Vsak nasvet bo več kot dobrodošel!

Hvala

Sizmon
Število vnosov: 4
09.10.2014 ob 12:48
*Odgovor na: špela slak kozelj +
 
Zdravo,

Tudi meni je je težavo povzročalo razmišljanje o barvah sten, ker je hitro lahko preveč intenzivno ali preveč lekarniško.
Odločil sm se in poklical notranje oblikovalce, oni pa so mi na podlagi tlorisa naredili 3d mojega prostora kjer smo skupaj izbrali barvo in sedaj je vrhunsko...sem zelo zadovoljen.
Cenovno to ne predstavlja nič pretiranega se pa izplača na dolgi rok.

priporočam da se pozanimate....spodaj vam napišem njihov kontakt

lp

www.livein.si
Sizmon
Število vnosov: 4
09.10.2014 ob 12:48
*Odgovor na: špela slak kozelj +
 
Zdravo,

Tudi meni je je težavo povzročalo razmišljanje o barvah sten, ker je hitro lahko preveč intenzivno ali preveč lekarniško.
Odločil sm se in poklical notranje oblikovalce, oni pa so mi na podlagi tlorisa naredili 3d mojega prostora kjer smo skupaj izbrali barvo in sedaj je vrhunsko...sem zelo zadovoljen.
Cenovno to ne predstavlja nič pretiranega se pa izplača na dolgi rok.

priporočam da se pozanimate....spodaj vam napišem njihov kontakt

lp

www.livein.si
Veronica Egart
Število vnosov: 2
12.02.2015 ob 08:48
 
Spoštovani!
Glede na prisoten kontrast med belim pohištvom in temnimi tlemi, predlagam izbor zelo svetlih odtenkov zelene, rumeno zelene za stene in belih, indigo, vijoličnih, rožnatih do bordo rdečih poudarkov [/i]. Za toplejšo, prijetnejšo atmosfero pa bi stene prebarvala v svetle odtenke rožnega lesa, barvne poudarke pa izbrala v paleti nežno zelenih in rumeno zelenih odtenkov.
Princip barvanja zgolj posameznih sten prinaša v prostor več dimnamike in naj bo plod premišljenih odločitev glede izbora obdelav in barvnih razmerij sten tal, sten, stropa in notranje opreme. Barve izberemo med drugim tudi v soodvisnosti od velikosti prostora in naravne osvetljenosti. Več na www.geolet.webs.si. LP
malimojster
Število vnosov: 1
21.02.2015 ob 18:45
 
Prosim, dodajte še dva videa za beljenje, ker jih žal ni viodeti, hvala in lp !smileysmileysmiley
Julie Loaninvestments
Število vnosov: 1
18.08.2015 ob 01:57
*Odgovor na: malimojster +
 
ALI POTREBUJETE POSOJILO?
Dobrodošli v Združene Države na podlagi Posojila Podjetja
Moje ime je Gospa Julie Postojanka sem zasebni posojilodajalec, ki daje ven posojila za zasebne in poslovne Organi na obresti v višini 4%. Ste bili obrnil navzdol za tako veliko banke in ponaredek posojilo, posojilodajalec? Potrebujete finančna sredstva za širitev vašega podjetja? Ali pa boste potrebovali osebno posojilo? Moja posojila se giblje od Osebnih do poslovnih posojila. Moj obrestna mera je zelo dostopna in naše posojilo
proces je zelo hiter, kot tudi. Jaz sem zelo pripravljeni, da bi vse svoje
finančne težave stvar preteklosti. Če ste res pripravljeni, da bi dobili
vaše finančne težave rešili,Potem pa iskanje ni več in se uporabljajo za
posojilo danes. Če ste zainteresirani izpolnite PODATKOVNI OBRAZEC, tako da sem lahko
vam moja pogoji.
POSOJILOJEMALCI PODATKOV OBRAZEC
(1) SVOJE IME
(2) SVOJI DRŽAVI
(3) KOT SVOJ POKLIC
(4) VAŠ ZAKONSKI STAN
(5) TEL.
(6) MESEČNI DOHODEK
(7) NASLOV
(8) NAMEN POSOJILA
(9) ZNESEK POSOJILA
(10) POSOJILO TRAJANJE
(11) KAKO STE IZVEDELI ZA NAS
(12) STE UPORABILI ZA POSOJILO PRED

Moje Podjetje je E-poštni naslov je; JULIEGARRISONLOANINVESTMENTS@YAHOO.COM

In biti pripravljen, da prejmemo vaše posojilo v naslednjih 48 ur.

Gospa Julie Postojanka
C. E. O Julie Postojanka Posojila Naložbe .
NORTH EAST OP ZDA.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009340028152
irene giron Fernandez
Število vnosov: 13
20.04.2016 ob 20:03
 
Ali vam je obrnjen navzdol, ki ga tako veliko bank? Ali ste potrebujejo finančna sredstva za vzpostavitev vaše podjetje? Ali ste potrebujejo finančna sredstva za širitev vas poslovanja? Ali pa potrebujete osebno posojilo? Naša posojila se giblje od osebnih do poslovnih posojila ali želijo vlagati, naš obrestna mera je zelo dostopna @ 2% in naša posojila proces je zelo hiter, kot so well.We zelo pripravljeni narediti vse vaše finančne težave stvar preteklosti. Če ste res pripravljeni, da se rešiti svoje finančne težave, potem iskanje ne dlje in zaprosi za posojilo danes @: (IRENEGIRONFERNANDEZ@GMAIL.COM)
happinessmaria
Število vnosov: 16
26.07.2016 ob 20:28
 
HELLO, Ali ste poslovni človek ali ženska? Ali ste v finančni nered ali ste potrebujejo posojila, tveganega kapitala, poslovne posojila, posojila za izobraževanje, Home Loan, posojila iz kakršnega koli razloga in nujnih potreb !. s trajanjem največ 10 let. Ste bili zavrnil svojo banko? Imate slab kredit? Imate račune za plačilo? Ali ste v dolgovih? Morate ustanoviti podjetje? Skrbi nič več, kot smo tukaj, da vam posojilo z 2% obrestno mero. Naša posojila se giblje od $ 500 USD do $ 50, 000,000.00, smo tudi zadolževanje v ameriških dolarjih in evrih in vsako drugo valuto na svetu !! Pišite nam danes preko elektronske pošte; (Happinessmarialoanfirm@gmail.com)
Smo certificirani, vreden zaupanja, zanesljivo, učinkovito, hitro
in dinamično. Hvala in Bog vas blagoslovi. Pišite nam danes.
(Happinessmarialoanfirm@gmail.com)
Hilary11
Število vnosov: 4
19.09.2016 ob 00:20
 
ZDRAVO
Smo finančna institucija, ustanovljena za pomoč tistim, ki so v finančnih krizah in jim pomaga doseči svoje cilje v življenju. Torej, če ste tekoč skozi finančnih kriz, ali ste v finančnih težavah in potrebujete posojilo za zagon svoje osebne poslovanje, ali poravnavo svojega dolga ali plačilo računov, je težko dobiti posojila iz vaše banke različno. Nudimo posojila v razponu od 1.000 do 51,000,000.Our posojila so dobro zavarovana in maksimalno varnost je naša prednostna naloga, po obrestni meri v višini 2% Mi nudimo vse vrste posojil, kot so *, osebna posojila, Home zboljšanje posojila * auto posojila, študentskih posojil * poslovne Posojila * konsolidacija dolgov posojila * tveganega kapitala, itd .contact naše podjetje e-mail. astutefinancialhelps@gmail.com
Elena Nino
Število vnosov: 13
25.09.2016 ob 11:36
 
Dragi prosilcev za posojilo !!!

Ste v kakršnih koli finančnih težavah? Ali želite, da začnete svoje podjetje? To posojilo podjetje je bilo ustanovljeno organizacije za človekove pravice po vsem svetu, z izključnim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami življenja. Če želite zaprositi za posojilo, se vrnem k nam spodnje podatke e-pošte: elenanino0007@gmail.com

ime:
potreben znesek posojila:
Loan Trajanje:
Mobilna številka:

Hvala in Bog blagoslovi
ZAUPANJA
gospa Elena
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kateri gospodinjski aparat se vam največkrat pokvari?

Pralni stroj
Ženska Moški

Tagi