Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
matkovatina
Število vnosov: 2
15.12.2011 ob 17:59
 
Dan,

zanimajo me vaša mnenja glede navedene teme, saj tudi sama razmišljam, da bi si omislila zadevo, ki bi mi prihranila čas na tem področju.
Zaenkrat me mika sesalec roboses, ki sem ga našla na www.olajsajmo.si
Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala za odgovore in lep pozdrav
kg1
Število vnosov: 6
28.12.2011 ob 14:07
*Odgovor na: matkovatina +
 
kr neki. Robot ne najde vedno domov, ne posesa 100%(so koti kamor ne more) nadležen ko sesa takrat, ko smo doma..za tak denar dobiš že prav dober vodni sesalec pa tistih 15 minut si vzameš za dobro sesanje...

Je primeren, če imate doma psa ali mačko, da sproti sesa dlake...drugače pa, stran vržen denar
acimam50
Število vnosov: 27
10.01.2012 ob 11:33
*Odgovor na: matkovatina +
 
Robija imamo že skoro dve leti. Dela odlično, brez napak in smo zrelo zadovoljni.
Jože Krajnc
Število vnosov: 1
28.12.2011 ob 21:43
 
smiley
mogica
Število vnosov: 1
30.12.2011 ob 23:27
 
Robotski sesalec imam približno pol leta. Nakup se je izplačal, čeprav sem bila najprej skeptična. Posesa odlično (ko že misliš, da ne more najti ničesar več, najde), edino če bi še enkrat kupovala, bi ga kupila v beli barvi, zaradi belega pohištva in talnih letvic, ker mestoma pusti kakšno sled za sabo. Priključim ga takrat, ko grem od doma, ker je glasen, pa zavese je dobro, da ne segajo čisto do tal, da se ne bi po pomoti zapletel vanje. Do sedaj ni našel do bazne postaje 2krat in še to zaradi tega, ker se je zaprl v kopalnico smiley. Skratka - priporočam. Sem razmišljala o centralnem sesalnem sistemu, vendar je tale varianta boljša, saj je poudarek na tam, da si prihraniš čas. Seveda se je potrebno vsake toliko časa tudi malo angažirati, ampak... to ni potrebno vsak dan.
matkovatina
Število vnosov: 2
03.01.2012 ob 19:33
 
No, da se javim v tem letu.
Preko zgoraj omenjene sspletne strani olajsajmo.si sem naročila sesalec Roboses, dobili smo ga s popustom in moram priznati, da me je zadeva pozitivno presenetila. Doma sploh nismo vedeli, koliko navlake se je nabralo recimo pod zofo, sesalec pa je vse počistil bp.

Prav tako se zaenkrat še ni zgodilo, da ne bi našel polnilne postaje, ni pretirano glasen, kar mi je všeč. Sicer je bil na voljo le v rdeči barvi, ki pa je tudi kar ok, ne moti v stanovanju pa tudi enakega nisem zasledila zaenkrat nikjer na spletu.

Ob koncu vam vsem forumašem želim srečno in zdravo 2012. LP
gregor.slanic
Število vnosov: 1
22.04.2013 ob 17:28
 
Če malo premisliš, si v primeru sesalnika, prosti čas pridobiš s sesalnikom, ki efektivneje sesa. Ki temeljiteje počisti, zato se posledično manj krat sesa. Ne pa roboti, ki lahko delujejo 24 ur na dan in vedno '"nekaj najdejo'". Ni čudno, če pa tako slabo posesajo, da morejo iti stokrat čez isto površino, da jo posesajo.
logitechek
Število vnosov: 8
13.12.2013 ob 19:11
 
Sicer ni robotski sesalnik, je pa podobno,... gledam tole avtomatsko metlo, v bistvu je isto kot tile robotski sesalniki ki sami sesajo, le da pač briše. Pa dosti ceneje je ker stane samo 24€.

No, mami bi rad kupil tole, da ne bo rabla več toliko pucat. Ima kdo to? Kolko gledam po youtube zgleda dobro,...
DavorTavčar
Število vnosov: 1
18.12.2013 ob 10:12
*Odgovor na: logitechek +
 
Mi jo mamo, za parkete in druga gladka tla, je idealna. Deluje pa na čisto fizikalnih principih, ni krmiljena in edina '"logika'", ki jo premore, je časovnik, s katerim nastaviš trajanje sesanja. Pomete pa za širino roba '"klobuka'" tudi pod pohištvom, če je to dvignjeno od tal vsaj za pol cm.
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kateri gospodinjski aparat se vam največkrat pokvari?

Pralni stroj
Ženska Moški

Tagi