Članki

V Sloveniji nova vadba, ki jo morate preveriti!

19.04.2013, 10:25

Vadba po zasnovi fit s psom vsebuje vaje za vzdržljivost in moč. Uravnovešena teža je ključ za dobro počutje, pa tudi sklepi vam bodo zaradi tega hvaležni. Gre za preventivno kondicijsko vadba za zdrave pse in vodnike, združuje pa telesno aktivnost, timsko delo in prinaša veselje.

Pasti, ki se jim morate izogniti

22.02.2013, 13:19

Medtem ko je sezona gripe na vrhuncu, je pametno vedeti, katera mesta v vašem domu so leglo bakterij. Ker svojo zobno ščetko večina ljudi hrani nekje na polici, tam pripomoček za ustno higieno pred njimi zaradi fekalij ni varen. Sicer pa, ali ste vedeli, da se skrivajo na najbolj neobičajnih mestih? Preverite, katera so to!

Koraki do popolne dnevne sobe

06.03.2013, 12:11

Je že res, da največ časa preživimo v spalnici, saj se domov vse pogosteje vračamo šele proti večeru. A med vsemi prostori v naših domovih je dnevna soba tista, v kateri se dogaja največ. Kaj je potrebno upoštevati pri njenem opremljanju?

Izum za dvojni užitek

02.11.2012, 11:38

Vadba v domu je primerna za vse, ki vam primanjkuje časa ali volje za obisk fitnesa. Morda vas navduši naprava, ki jo tokrat predstavljamo v članku. Preberite!

Tudi vi mislite, da je eno pasje leto 7 človeških?

02.04.2013, 15:42

Kdaj so psi stari? Kako hitro se starajo? Kako skrbeti za »starčka«? Kdaj se pes spremeni? Koliko je v resnici star naš pes? Vse to in še več izveste v tokratnem prispevku, kjer sta o lastnih izkušnjah med drugim spregovorila dolgoletna pasja lastnica in kinolog.

Ostali boste brez besed!

04.10.2012, 19:47

Že dolgo je znano, da je joga več kot odlična vadba za telo in um. Pravijo, da tudi za življenjsko vitalnost. Kitajec Yang Shiguang bi nam znal o tem gotovo marsikaj povedati.

Ženska elastika vse počne takole ...

04.10.2012, 19:48

Londončanke Jennifer Keith se je prijel vzdevek »ženska elastika«, najbolj gibčna ženska v Veliki Britaniji pa na zelo nenavaden, a zelo gibčen način, opravlja tudi domača gospodinjska dela. Poglejte!

Kitajski pisani paviljoni

31.07.2012, 14:22

Na prvi pogled se zdi, kot bi pristali Marsovčki in na trato ob rečnem bregu „sparkirali“ svoja mala pisana vozila. A že malo podrobnejši pogled nam da vedeti, da gre pravzaprav za zelo premišljeno sodobno interpretacijo kitajske tradicije.

Napotki za varno pasje poletje

06.07.2012, 10:47

Poletje je lahko čudovit čas za nas in za našega psa, predvsem za preživljanje časa na prostem. A visoke temperature so lahko za psa zelo nevarne - celo smrtne. Najpogostejše nevarnosti vročih dni so vročinska kap, dehidracija, driska in opekline. Kako ga pripraviti na "pasjo" vročino?

Posnetek, ki nam ne da miru

26.05.2012, 08:35

Da je skok v najgloblji bazen na svetu Nemo 33 še kako fascinanten in tudi grozljiv, dokazuje veliko fotografij, ki so jih v bazenu posneli potapljači med vadbo. A posnetek svetovnega prvaka v globinskem potapljanju na dah, Guillaumeja Néryja, prekaša vse prej videno.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Katero je vaše najljubše naravno čistilo?

Limona in soda
Ženska Moški