Članki

Katera ima najlepšo?

18.07.2014, 15:09

Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma, v njej si bodisi privoščimo počitek ob gledanju TV-ja, bodisi v njej gostimo prijatelje. Če razmišljate o tem, da bi si ta nadvse pomemben prostor preuredili, pa ne veste, kako, si lahko v fotogaleriji ogledate nekaj zvezdniških dnevnih sob, ki vam bodo morda v navdih!

Nagradna igra: Dejan Zavec ter vaja, ki utrdi telo in duha

14.07.2014, 13:35

Ne le, da smo sredi poletja, smo tudi nekje na sredini priprave na nagradno igro 12 POGUMNIH, ki jo v sodelovanju z Dejanom Zavcem pripravlja Husqvarna. Četrta od sedmih vaj, ki služijo kot priprava za novembrski končni izziv, se imenuje »valovanje vrvi«. Prijavite se in doživite nepozaben dan s svetovnim boksarskim prvakom!

In to kar za štirimi stenami lastnega doma!

11.07.2014, 09:28

Kot vemo, je dobro počutje tesno povezano s telesno aktivnostjo, zato je priporočljivo vsak dan malce ’pomigati’. Žal pa je velikokrat tako, da najdemo tisoč in en izgovor, ko je treba dvigniti ’tazadnjo’ s kavča. Bodisi nimamo časa bodisi se nam zdijo vadbe v fitnes centrih predrage ali pa zunaj dežuje in res ne moremo v takem vremenu teči. Nič več! Preberite nekaj nasvetov, kako si brez stroškov in le z nekaj truda telovadni kotiček uredimo kar doma.

Kako s psom ravnati v poletni vročini?

23.06.2014, 08:25

Poletje je lahko čudovit čas za nas in za našega psa, predvsem za preživljanje časa na prostem. A visoke temperature so lahko za psa zelo nevarne - celo smrtne. Najpogostejše nevarnosti vročih dni so vročinska kap, dehidracija, driska in opekline. Kako ga pripraviti na "pasjo" vročino?

Prijavite in pripravite se na Husqvarna izziv z Dejanom Zavcem

16.05.2014, 08:27

Dejan Zavec jeseni pripravila Husqvarna izziv – 12 pogumnih. Poglejte v zakulisje treningov boksarskega šampiona, poskrbite za svojo dobro pripravljenost ter se pripravite za sodelovanje na nepozabnem dogodku!

V Sloveniji nova vadba, ki jo morate preveriti!

19.04.2013, 10:25

Vadba po zasnovi fit s psom vsebuje vaje za vzdržljivost in moč. Uravnovešena teža je ključ za dobro počutje, pa tudi sklepi vam bodo zaradi tega hvaležni. Gre za preventivno kondicijsko vadba za zdrave pse in vodnike, združuje pa telesno aktivnost, timsko delo in prinaša veselje.

Pasti, ki se jim morate izogniti

22.02.2013, 13:19

Medtem ko je sezona gripe na vrhuncu, je pametno vedeti, katera mesta v vašem domu so leglo bakterij. Ker svojo zobno ščetko večina ljudi hrani nekje na polici, tam pripomoček za ustno higieno pred njimi zaradi fekalij ni varen. Sicer pa, ali ste vedeli, da se skrivajo na najbolj neobičajnih mestih? Preverite, katera so to!

Koraki do popolne dnevne sobe

06.03.2013, 12:11

Je že res, da največ časa preživimo v spalnici, saj se domov vse pogosteje vračamo šele proti večeru. A med vsemi prostori v naših domovih je dnevna soba tista, v kateri se dogaja največ. Kaj je potrebno upoštevati pri njenem opremljanju?

Izum za dvojni užitek

02.11.2012, 11:38

Vadba v domu je primerna za vse, ki vam primanjkuje časa ali volje za obisk fitnesa. Morda vas navduši naprava, ki jo tokrat predstavljamo v članku. Preberite!

Tudi vi mislite, da je eno pasje leto 7 človeških?

02.04.2013, 15:42

Kdaj so psi stari? Kako hitro se starajo? Kako skrbeti za »starčka«? Kdaj se pes spremeni? Koliko je v resnici star naš pes? Vse to in še več izveste v tokratnem prispevku, kjer sta o lastnih izkušnjah med drugim spregovorila dolgoletna pasja lastnica in kinolog.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Katero je vaše najljubše naravno čistilo?

Limona in soda
Ženska Moški