Članki

Kako vzdrževati kozarce?

01.08.2014, 08:36

Kozarci za vino, kozarci za sok, steklene in kristalne posodice... Za njihov še lepši videz jim dovolite, da ujamejo svetlobo. Samo malo več pozornosti jim dajte, in zalesketali se bodo v novi luči!

Kako s psom ravnati v poletni vročini?

23.06.2014, 08:25

Poletje je lahko čudovit čas za nas in za našega psa, predvsem za preživljanje časa na prostem. A visoke temperature so lahko za psa zelo nevarne - celo smrtne. Najpogostejše nevarnosti vročih dni so vročinska kap, dehidracija, driska in opekline. Kako ga pripraviti na "pasjo" vročino?

Da vam doma ne bo vroče!

11.06.2014, 11:31

Poletje se šele dobro začenja, pa po državi že merimo skorajda rekordno visoke temperature. In prav to je čas, ko začnemo razmišljati o takšnih in drugačnih načinih hlajenja prostorov. Hladilni sistemi in naprave so sicer učinkoviti, a kaj ko se zanje mnogi ne odločajo, predvsem zaradi visokih stroškov - bodisi nakupa in vzdrževanja bodisi uporabe. Predstavljamo nekaj nasvetov, kako se ohladiti - na žepu prijazen način.

Ali res vsa čistila uničijo bakterije?

09.06.2014, 06:48

Vsakdo ima svoja prepričanja, kako čistiti določene stvari v domu: nekatere nasvete smo dobili od svojih babic, druge smo prebrali v časopisih. Nekaterih nasvetov se trdno oklepamo, vendar pa je med njimi tudi veliko zmotnih. Poglejte, ali ste tudi vi verjeli katerim od teh.

Kaj pravite na grški stil?

09.06.2014, 07:00

Nepopisno bogata dediščina Grčije in njena živa kultura sta že dolga stoletja vir navdiha in občudovanja. Z grškim stilom boste v domu pričarali pristno, domače in topolo vzdušje, kot ga premorejo dežele Sredozemlja!

Dejstva o hladilniku, ki jih morate poznati!

05.06.2014, 09:16

Najpomembnejši kuhinjski pripomoček je hladilnik, zato sta njegovo čiščenje in pravilna uporaba izjemno pomembni. Ste vedeli, da je dobro živila, ki jih imate v hladilniku pokrivati s pergamentnim papirjem in ne s samolepilno plastično folijo? Nekatere snovi v folijah so namreč karcinogene in zlasti mastna živila se jih rada navzamejo.

Tako se čisti po pleskanju!

05.02.2013, 08:38

Ko gre za barvanje in beljenje sten v domu, so ideje neskončne, saj se ponudi prostor za poigravanje z barvami in kombinacijami. Čiščenje žal ne sodi v zabaven del tega opravila, zato smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam ga bodo olajšali.

Zakaj ne bi gob gojili kar doma?!

27.05.2014, 08:39

Mnogi vrtnarji z avanturistično žilico in željo po eksperimentiranju, pa seveda tudi po svežih, naravnih živilih, se sprašujejo, če je mogoče doma gojiti tudi gobe. Odgovor se glasi: Seveda! Le malo potrpežljivosti potrebujete in nekaj osnovnih napotkov.

Pokukajte v domovanje vroče manekenke

23.05.2014, 15:04

Brazilska manekenka, ki bo junija dopolnila 33 let, se že dobro leto trudi prodat svoje nekdanje domovanje, ki ga je kupila že leta 2003. Za domovanje na Manhattnu z dvema spalnicama ter dvema in pol kopalnicama želi iztržiti 5,5 milijonov dolarjev (dobre 4 milijone evrov).

Kako vzgojiti zdrave paradižnike?

19.05.2014, 09:24

Ni važno, kako velik ali majhen je vaš košček zemlje, na njem ne sme manjkati nekaj sadik paradižnika. Ob pravilni oskrbi vas bodo vse poletje razveseljevale z okusnimi, sočnimi plodovi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Katero je vaše najljubše naravno čistilo?

Limona in soda
Ženska Moški