dominvrt
Prijavi se na novo sezono Delovne akcije!
DELOVNA AKCIJA

Prijavi se na novo sezono Delovne akcije!

26.04.2019, 14:20
2

Težke življenjske zgodbe ob sobotnih večerih nemalokrat izzovejo solze v naših očeh. Marljiva in izredno predana ekipa Delovne akcije, z voditeljico Ano Praznik na čelu, iz tedna v teden premika meje nemogočega in s prenovami osrečuje ljudi. Tukaj je neverjetna priložnost, ki je ne gre zamuditi. Druga sezona je še v polnem teku, mi pa že zbiramo prijave za tretjo sezono te priljubljene oddaje, katere ekipa se enostavno ne misli ustaviti. Pomaga lahko tudi vam!

Voditeljica Delovne akcije, Ana Praznik.
Voditeljica Delovne akcije, Ana Praznik./ FOTO: POP TV

Življenje piše različne zgodbe in včasih je dovolj že majhna napaka, da usodno skrenemo s poti, ki nam je bila prej namenjena. Ene zgodbe so srečne, druge že skoraj krute. Vsak od nas pa se zaveda, da v življenju posameznika velikokrat pridejo preizkušnje, ki iz tebe povlečejo najboljše ali pa najslabše. Največkrat smo jim kos, včasih pa je breme preprosto pretežko, da bi ga lahko nosili sami. Takrat je pomembno, da imamo ob sebi ljudi, ki nas usmerjajo ali pa nam le ponudijo roko pomoči.

Tega se zaveda tudi predana in srčna ekipa Delovne akcije, ki se ne ustavi niti tam, kjer je za druge nedosegljivo in za kar drugi menijo, da je preprosto neuresničljivo. V prvi sezoni in zdaj še v drugi lahko spremljamo neverjetne zgodbe ljudi, ki so za veliko večino ostali neopaženi, pomagala pa jim je prav ekipa z veliko začetnico. Si predstavljate, da Delovna akcija potrka tudi na vaša vrata in popolnoma obrne vaše življenje na glavo, seveda v pozitivnem smislu?

Zdaj imate enkratno priložnost. Zbiramo prijave za že 3. sezono priljubljene oddaje, ki ljudem riše nasmehe na obraz, gledalce pa nemalokrat spravi v jok.

Mojstri Delovne akcije lahko prenovijo tudi vaše stanovanje. Izpolnite prijavnico!
Mojstri Delovne akcije lahko prenovijo tudi vaše stanovanje. Izpolnite prijavnico!

Zbiramo prijave za novo sezono oddaje Delovna akcija!

Vabimo vas, da izpolnite prijavnico in nam zaupate svojo zgodbo.

Mogoče poznate koga, ki bi mu sodelovanje v oddaji spremenilo življenje? Ne oklevajte in ga prijavite.

Prijavljeni morajo biti lastniki nepremičnine, namenjene za prenovo. Prenavljamo samo cela stanovanja ali hiše, ki pa ne smejo biti večja od 90 m2. Prenova namreč traja le 5 dni, zato ne moremo prenoviti prevelike nepremičnine.

Prijavnico dopolnite z življenjsko zgodbo, fotografijami doma in družine.

Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 040 582 109 ali nam pišite na elektronski naslov delovnaakcija@pop-tv.si.

Komentarji (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

anakondabox
22.05.2019, 11:50:23
Ta akcija se mi zdi , vsaj ko gledam to oddajo, sila dobrosrčno dejanje. Sploh je odlična Ana in njena ekipa. Takih mojstrov, bi si želela tudi sama za manjše opravila. Imam pa enako vprašanje kot 'slavo 1': 1. ali je vse skupaj res čisto zastonj, temelječ samo na reklami (pohištvo, termo plošče, strehe, zidovje, svetilke, vtičnice, drugačna napeljava, darila (kolo, televizor), zavarovanje. 2. Ali pa to krije POP TV in kanec denarja primaknejo še uporabniki. # plemenitost
slavo1
09.05.2019, 17:24:14
A je to cist zastonj !? hvala
NOVICE
Zakaj SDS cen slovenskih vinjet ne more ...
ŠPORT
Espargaro: Vedno bližje smo najboljšim, stopničke ...
POP IN
NAGRADNA IGRA: Kdo se je razveselil vstopnic za ...
TV ODDAJE
NAGRADNA IGRA: Kdo se je razveselil vstopnic za ...
VIZITA.SI
Prava nevarnost kuhanja v alufoliji
OKUSNO.JE
Ideja za hitro kosilo med tednom
ZADOVOLJNA.SI
Anamaria Goltes: So povsem naravne!
MOSKISVET.COM
Ilka sporočila veselo novico!
BIBALEZE.SI
Slavne mame zvezdnikov, ki obvladajo Instagram
CEKIN.SI
Koper, Piran ... nepremičnine na voljo po ...
DOMINVRT.SI
Majhno stanovanje? Tako ga lahko optično povečate!
ZADOVOLJNA.SI
Z eno masko za obraz do popolne kože čez noč