dominvrt
Strokovnjak razkriva trike: energetske rešitve, s katerimi boste tudi ...
VPRAŠAJ ENERGETSKEGA STROKOVNJAKA

Strokovnjak razkriva trike: energetske rešitve, s katerimi boste tudi privarčevali

09.04.2019, 10:32

Začela se je nova, že druga sezona težko pričakovane in izjemno priljubljene oddaje Delovna akcija. Najbolj srčna ekipa v Sloveniji znova spreminja življenja na bolje, na našem portalu pa bomo prenove spremljali, razkrivali podrobnosti in marsikatero dilemo tudi razjasnili. Pod drobnogled bomo med drugim vzeli energetske rešitve in v sodelovanju z energetskim strokovnjakom pomagali tudi vsem vam, ki se morda spopadate s podobnimi težavami kot družine v oddaji ali pa imate zgolj kakšno vprašanje o tej tematiki.

Vlaga in plesen, odpadajoč omet, zastarela vodovodna in električna napeljava, pomanjkanje prostora, razpadajoče staro pohištvo, slaba izolacija, dotrajan in energetsko potraten ogrevalni sistem ...

Igor Žener, Petrol d.d.
Igor Žener, Petrol d.d.

To je le nekaj najpogostejših težav, s katerimi so se spopadale družine, ki jim je srčna ekipa Delovne akcije z veseljem priskočila na pomoč pri prenovi doma in jim s tem vrnila vero v dobre ljudi. Tako pridni delavci kot različni strokovnjaki ter ponudniki in ustvarjalci oddaje so združili moči ter vsak po svojih močeh prispevali pomemben delček v mozaik lepše prihodnosti in predvsem bolj kakovostnega bivanja izbranih družin.

Eno od podjetij, ki je tako z nasveti kot rešitvami sodelovalo pri prenovah v drugi sezoni, je tudi Petrol, ki poleg pestre palete drugih storitev ponuja tudi številne energetske rešitve. Skrbijo namreč za celovito energetsko oskrbo v regiji, zavezani so k razvoju in učinkoviti rabi virov. To vključuje dobavo elektrike in zemeljskega plina ter bogato ponudbo energetskih rešitev: sončnih elektrarn, ogrevalnih in sanitarnih toplotnih črpalk, kaminov, plinskih peči, IR panelov, klim in prezračevalnih sistemov.

V Petrolu se še kako dobro se zavedajo, da energetska učinkovitost doma zahteva celovit pristop. Zato s strokovnimi nasveti in bogatimi dolgoletnimi izkušnjami s terena strankam pomagajo do trajnostne energetske oskrbe za brezskrbno bivanje - tako preko klicnega centra, kot tudi na spletu s podpornimi vsebinami. Predvsem v njihovem Energetskem centru Petrol,kjer na podlagi potreb pripravijo izračun optimalne porabe energije, njihovi svetovalci pa pomagajo pri izbiri energetskih rešitev, prilagojenih načinu bivanja, ki bodo hkrati prihranile največ denarja. Ustrežejo vsem željam po energetsko učinkovitem domu ter izdelajo ponudbo po meri strank, pridobijo in uredijo vsa potrebna soglasja za namestitev in delovanje izbrane energetske rešitve ter nudijo pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev Eko sklada.

V Petrolu se zelo dobro zavedajo, da energetska učinkovitost doma zahteva celovit pristop.
V Petrolu se zelo dobro zavedajo, da energetska učinkovitost doma zahteva celovit pristop./ FOTO: Boštjan Vihtelič, Petrol d.d.

Pomagali so družinam Delovne akcije, lahko pomagajo tudi vam!

Kot izjemni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju energetike so v Petrolu, kot rečeno, pri prenovah domov pomagali tudi družinam v drugi sezoni oddaje Delovna akcija, bodisi z nasveti bodisi s konkretnimi energetskimi rešitvami. Kako, bomo lahko videli v prihodnjih oddajah in o tem tudi poročali, poleg tega pa bomo v sodelovanju s Petrolovimi strokovnjaki tudi v naši rubriki v naslednjih tednih pod drobnogled vzeli posamezne energetske rešitve, bodisi IR panele bodisi toplotne črpalke in ostale, ki jih v podjetju ponujajo, ter razjasnili marsikatero dilemo.

VPRAŠAJTE PETROLOVEGA ENERGETSKEGA STROKOVNJAKA!

Ker se zagotovo marsikdo med vami spopada s podobnimi težavami kot družine v oddajah ali pa vas zgolj zanima, katere energetske rešitve bi bile za vas najbolj optimalne, bo Petrolov energetski strokovnjak z veseljem pomagal tudi vam. Prekoobrazcana dnu članka mu postavite vprašanje, po želji lahko naložite tudi fotografijo, ki bolj nazorno prikazuje vašo težavo. Vsak teden bomo odgovore na tri vaša vprašanja objaviliv obliki članka na naši spletni strani, vsi ostali pa boste v nekaj dneh odgovore prejeli po elektronski pošti.

Sponzorirana vsebina

NOVICE
'Otrok, ki živi v meni, je nepotešen, zmeraj ...
ŠPORT
Kopitar odločen: Zadovoljni bomo le z vrnitvijo ...
POP IN
Vodičarjev 'izgubljeni' čevelj: Tudi to se zgodi
TV ODDAJE
Vodičarjev 'izgubljeni' čevelj: Tudi to se zgodi
VIZITA.SI
Koliko pirhov lahko zaužijemo?
OKUSNO.JE
Nasveti za preprečevanje želodčnih težav med ...
ZADOVOLJNA.SI
To je krona, ki jo bo nosila, ko postane kraljica
MOSKISVET.COM
Lepa Eminemova hčerka vse bolj stopa iz sence ...
BIBALEZE.SI
8.845 evrov, če bo otrok rojen na točno določen ...
CEKIN.SI
Pri 20 letih je imela ogromen dolg, danes je ena ...
DOMINVRT.SI
Predstavljamo vam najlepše velikonočne pogrinjke
BIBALEZE.SI
Kaj lahko pričakujete od otroka prva tri leta?