dominvrt
NAGRADNA IGRA: Spoznaj Ano in njene mojstre!
DELOVNA AKCIJA

NAGRADNA IGRA: Spoznaj Ano in njene mojstre!

15.05.2019, 8:36
0

Oddajo Delovna akcija so Slovenci kot svojo sprejeli že lani, letos pa se je dotaknila še večje množice, kar dokazujejo tudi podatki gledanosti. Oddajo v povprečju spremlja kar 45 % tistih, ki v sobotnih večerih sedijo pred televizorji, zagotovo pa je med njimi veliko takih, ki si želijo Ano in njene mojstre spoznati ter z njimi poklepetati. Zdaj je to tudi mogoče!

Delovna akcija je trenutno sredi svoje druge sezone, odprte pa so že prijave za tretjo, za kar so zaslužni tudi zvesti gledalci, ki na družbenih omrežjih pogosto pohvalijo pridno Ano Praznik in marljive mojstre z Bojanom Žlebnikom na čelu. Med vsemi pohvalami pa so pogoste tudi prošnje po srečanju z njimi, zato smo za vas pripravili nagradno igro, ki vam lahko prinese sproščeno popoldne v družbi zvezd oddaje Delovna akcija. Srečanje z Ano in mojstri bo potekalo v juniju v Mariboru, izžrebali pa bomo 10 srečnežev, ki bodo prejeli dve vabili. Točen termin in lokacijo bomo srečnim izžrebrancem sporočili naknadno.

Tako lahko tudi vi pomagate družinam iz Delovne akcije!
PREBERI ŠE
Tako lahko tudi vi pomagate družinam iz Delovne akcije!

Ob ogledu oddaje Delovna akcija je več kot očitno, da vse prenove ekipa dela s srcem, zato izkoristite priložnost in sodelujte v nagradni igri ter se o njihovi dobri volji prepričajte na lastne oči. Z mojstri se bomo družili, poklepetali, fotografirali, spili kavico in si privoščili tortico, predvsem pa preživeli nekaj uric, ki bodo polne pozitivne energije in smeha.

Ne zamudite enkratne priložnosti, da Ano in njene mojstre spoznate v živo!
Ne zamudite enkratne priložnosti, da Ano in njene mojstre spoznate v živo!/ FOTO: POP TV

Ne zamudite nove epizode oddaje Delovna akcija v soboto ob 20.00 na POP TV, v kateri se bo Ana odpravila v Prekmurje, kjer jo čaka deček, ki s starši živi v 16 kvadratnih metrov velikem stanovanju, ki je bil včasih del hleva. Kljub slabim življenjskim razmeram je Alen Tirović v šoli odličnjak, uspešen judoist in računalniški programer, kljub težkemu izzivu, ki je pred njimi, pa se ekipa Delovne akcije seveda ne ustraši izziva in se loti prenove. Vse zamujene epizode vas čakajo na platformi VOYO.

Delovna akcija
Delovna akcija

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NOVICE
Zakaj SDS cen slovenskih vinjet ne more ...
ŠPORT
Espargaro: Vedno bližje smo najboljšim, stopničke ...
POP IN
Milla Jovovich o splavu: Najhujša mora, iz katere ...
TV ODDAJE
NAGRADNA IGRA: Kdo se je razveselil vstopnic za ...
VIZITA.SI
Prava nevarnost kuhanja v alufoliji
OKUSNO.JE
Ideja za hitro kosilo med tednom
ZADOVOLJNA.SI
Anamaria Goltes: So povsem naravne!
MOSKISVET.COM
Ilka sporočila veselo novico!
BIBALEZE.SI
Slavne mame zvezdnikov, ki obvladajo Instagram
CEKIN.SI
Prijava za delovno mesto, kot je še ni bilo!
DOMINVRT.SI
Tako lahko optično povečamo prostor
OKUSNO.JE
O uvrstitvi v finale odločala slavna pečenka