dominvrt
Pri prenovi doma ne pozabite na ključno stvar!
DELOVNA AKCIJA

Pri prenovi doma ne pozabite na ključno stvar!

05.07.2019, 13:19

Končala se je že druga sezona izjemno priljubljene oddaje Delovna akcija. Najbolj srčna ekipa v Sloveniji je tudi v tokratni sezoni spreminjala življenja ljudi na boljše. Prenovila in polepšala je ne le domove družin, temveč tudi njihova življenja, mi pa smo ves čas nadobudno spremljali in razkrivali podrobnosti iz vsake oddaje. Pod drobnogled smo velikokrat vzeli tudi energetske rešitve in v sodelovanju z energetskim strokovnjakom pomagali tudi vsem vam, ki ste se morda spopadali s podobnimi težavami kot družine v oddaji ali pa ste imeli zgolj kakšno vprašanje o takšni tematiki.

Mojstri in Ana so se v drugi sezoni Delovne akcije močno izkazali!
Mojstri in Ana so se v drugi sezoni Delovne akcije močno izkazali!/ FOTO: POP TV

Vlaga, plesen, odpadajoč omet, zastarela vodovodna in električna napeljava, pomanjkanje prostora, razpadajoče in staro pohištvo, slaba izolacija, dotrajan in energetsko potraten ogrevalni sistem … z vsem tem so se soočale družine, ki so bile že v tako hudih stiskah – največkrat finančni, kar pa je seveda potegnilo za seboj tudi vse drugo. Z vsem tem se je spopadala srčna in marljiva ekipa Delovne akcije, ki je z veseljem neumorno garala iz tedna v teden, ob strani pa so jim stali različni sponzorji, predvsem pa strokovnjaki, s katerimi so mojstri in Ana združili moči in vsak na svoj način prispevali pomemben delček v mozaik lepše prihodnosti in predvsem k bolj kakovostnemu bivanju izbranih družin.

Eno od takšnih podjetij, ki je tako z nasveti kot z rešitvami pomagalo pri prenovah v drugi sezoni, jePetrol. Poleg pestre palete nešteto storitev je omenjeno podjetje nudilo številne energetske rešitve, dodatno pa so vsaki družini priskrbeli eno leto brezplačne električne energije. Družinam so glede na najbolj optimalne dane pogoje omogočili sončne elektrarne, ogrevalne insanitarne toplotne črpalke, kamine, plinske peči, IR panele,klime ali prezračevalne sisteme.

Tudi vi razmišljate o nakupu nove klime? Obiščite Petrol!
Tudi vi razmišljate o nakupu nove klime? Obiščite Petrol!/ FOTO: Arhiv ponudnika

Preizkušeni mojstri

Druga sezona Delovne akcije se je končala v samem višku. Spremljali smo enajst družin, enajst različnih zgodb, ki so bile nemalokrat težke in hude, in mojstre, ki so se iz tedna v teden brezpogojno predajali in preurejali domove za družine v stiski. Največkrat je bila največja težava družin v stiski ta, da so imeli dodatno še neučinkovit in potraten ogrevalni sistem, ki jim je prinašal le še večje stroške. Brez takšnega sponzorja, kot je Petrol, mojstrom ne bi uspelo prenove popeljati na takšno raven, kot so jo! Vsi namreč vemo, da brez primernega ogrevalnega sistema ni pravega doma.

Morda tudi sami razmišljate o zamenjavi obstoječega ogrevalnega sistema? Potrebujete novo klimo v teh vročih poletnih dneh? Si morda želite izvedeti več o energetskih rešitvah? Želite ogrevanje ali hlajenje, ki bo prilagojeno vašemu načinu bivanja, hkrati pa boste lahko prihranili denar? Obiščite Energetski center Petrol, kjer vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, tako kot so družinam v tokratni sezoni Delovne akcije. Njihov energetski strokovnjak Igor Žener se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na omenjenem področju za  dom, na podlagi vaših potreb pa vam lahko pri Petrolu pripravijo tudi izračun optimalne porabe energije. Ustregli bodo vašim željam po energetskem učinkovitem domu, izdelali ponudbo po vaši meri, pridobili in uredili vsa potrebna soglasja za namestitev, nudijo pa tudi pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev iz Eko sklada!

Petrol svetovanje.
Petrol svetovanje./ FOTO: Arhiv ponudnika

Sponzorirana objava

NOVICE
Osrednji del Portugalske zajeli obsežni gozdni ...
ŠPORT
Griezmann: Vem, da bom ob gostovanju v Madridu ...
POP IN
Petra Ecclestone: nova poroka še dražja od ...
TV ODDAJE
Prijavi se: Ljubezen po domače
VIZITA.SI
6 znakov na vašem telesu, ki kažejo, da vam ...
OKUSNO.JE
Sladica presenečenja, ki vam bo zaprla usta
ZADOVOLJNA.SI
HOROSKOP: ovne čaka uspešen teden, biki bodo ...
MOSKISVET.COM
Trener parkiral oči na vroči PR-ovki in komaj ...
BIBALEZE.SI
Noseča že sedem mesecev
CEKIN.SI
Jih bo rešil nudizem? Dušan in Katarina sta ...
DOMINVRT.SI
Takšen je dom Donalda Trumpa
BIBALEZE.SI
Toliko kilogramov bi smela pridobiti nosečnica v ...