dominvrt
Naprodaj posest pokojnega Michaela Jacksona
DOM

Naprodaj posest pokojnega Michaela Jacksona

05.07.2019, 8:55
0

Na nepremičninskem trgu je naprodaj ranč Neverland, ki je bil nekdaj last zdaj že pokojnega Michaela Jacksona, ki je umrl leta 2009. Leta 2015 so posest prodajali za okroglih 100 milijonov dolarjev (skoraj 90 milijonov evrov), danes pa je na voljo za občutno nižji znesek.

Michael Jackson, vsem poznan kot izjemno priljubljen ameriški glasbenik, je v svoji  glasbeni karieri pustil ogromen pečat, tako za glasbeno industrijo kot za občinstvo. O enem najuspešnejših glasbenikov vseh časov se je veliko govorilo – od težkega otroštva, do zlorab, ki naj bi jih storil drugim v svojih odraslih letih.

Na ranču, imenovanem Neverland, je svetovno znan glasbenik živel vse od 1987 do leta 2006. Michael Jackson naj bi tukaj končno zaživel življenje, ki si ga je vedno želel. Prihajal je namreč iz delavske družine, velikokrat pa so trpeli hudo pomanjkanje. Tukaj si je ustvaril svoj raj na svetu in luksuz, po katerem je vedno hrepenel. Dve leti po njegovi smrti, leta 2011, so glamurozno domovanje prodajali za 100 milijonov dolarjev (malo manj kot 90 milijonov evrov), a ga niso uspeli prodati.

Ranč Neverland je v letošnjem letu znova naprodaj, a za bistveno manj denarja. Luksuzno posest prodajajo za zgolj 31 milijonov dolarjev, kar je malo več kot 27 milijonov evrov. Spodaj si lahko pogledate fotografije doma, kjer je zvezdnik preživel večino svojega življenja:

Dom Michaela Jacksona.
Dom Michaela Jacksona./ FOTO: Profimedia

Dom Michaela Jacksona.
Dom Michaela Jacksona./ FOTO: Profimedia

Dom Michaela Jacksona.
Dom Michaela Jacksona./ FOTO: Profimedia

Dom Michaela Jacksona.
Dom Michaela Jacksona./ FOTO: Profimedia

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NOVICE
Osrednji del Portugalske zajeli obsežni gozdni ...
ŠPORT
Griezmann: Vem, da bom ob gostovanju v Madridu ...
POP IN
Petra Ecclestone: nova poroka še dražja od ...
TV ODDAJE
Prijavi se: Ljubezen po domače
VIZITA.SI
6 znakov na vašem telesu, ki kažejo, da vam ...
OKUSNO.JE
Sladica presenečenja, ki vam bo zaprla usta
ZADOVOLJNA.SI
HOROSKOP: ovne čaka uspešen teden, biki bodo ...
MOSKISVET.COM
Trener parkiral oči na vroči PR-ovki in komaj ...
BIBALEZE.SI
Noseča že sedem mesecev
CEKIN.SI
Jih bo rešil nudizem? Dušan in Katarina sta ...
DOMINVRT.SI
Takšen je dom Donalda Trumpa
BIBALEZE.SI
Toliko kilogramov bi smela pridobiti nosečnica v ...