Izbiramo najlepši adventni venček!
DIY

Izbiramo najlepši adventni venček!

03.12.2018, 8:20
0

Drage bralke in bralci, lepo ste nas presenetili in nas razveselili, ko ste se tako množično odzvali na naš poziv na Facebooku, da v komentar 'prilepite' fotografije vaših adventnih venčkov. Tudi mi si želimo razveseliti vas, zato organiziramo nagradni natečaj!

Adventni čas je spet tu in ob tem prazniku, ki ga številni izkoristijo za preživljanje časa z družino, s tistimi, ki jih imajo najraje, se marsikdo izdelave adventnega venčka loti sam.

Na Facebook profilu Dominvrt.si smo vas povprašali, kakšne venčke imate pri vas doma. Vaš odziv nas je pustil odprtih ust! Kakšna kreativnost, kakšen smisel za estetiko in kolio srčnosti izžarevajo vaši venčki! Hvala za tako množičen odziv! Mogoče bodo prav vaši venčki dali komu idejo, kak ustvariti prihodnje (ali že kar to) leto.

Škoda bi bilo, če jih ne bi videla vsa Slovenija! Odločili smo se organizirati nagradni natečaj, v okviru katerega izbiramo najlepše adventne venčke!

Kako sodelujete? Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite prijavnico in naložite fotografijo svojega adventnega venčka!  Nagradni natečaj poteka do 10. 12. 2018 do 13. ure!

Dobitnike nagrad bomo razglasili na FB strani Dominvrt.si in na naši spletni strani v ponedeljek,10. 12. 2018. Nagrajenci boste obveščeni tudi preko elektronske pošte.

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NOVICE
'Nihče ni prišel, čeprav vem, da so bili sosedje ...
ŠPORT
Dončiću zapeli Halleluka, odgovoril je v svojem ...
POP IN
Veseli december pri J. Lo in Alexu Rodriguezu
TV ODDAJE
Sašo pred polfinalom svetuje
VIZITA.SI
Kje živite? Tudi to lahko vpliva na zdravje
OKUSNO.JE
Preprosto pecivo, ki bo šlo za med!
ZADOVOLJNA.SI
6 najbolj seksi fotografij Franka iz Kmetije
MOSKISVET.COM
Ste opazili, kaj je Luka Dončić naredil ob ...
BIBALEZE.SI
Lahko fotografirate otroka med nastopom?
CEKIN.SI
To je nočna mora marsikaterega podjetnika
DOMINVRT.SI
Jih tudi vi že se življenje obešate napak?
BIBALEZE.SI
To morate naučiti otroka, da se bo lepo vedel za ...