dominvrt
Spoznajte Pabla!
MOJA DOMAČA ZVEZDA

Spoznajte Pabla!

11.09.2019, 8:07
0

Vsake dva tedna v uredništvo prejmemo nešteto prelepih fotografij vaših ljubljenčkov. Prikupnosti, igrivosti in nagajivosti jim vsekakor ne manjka! Danes smo znova izžrebali najlepšega in najbolj prikupnega. V spodnji galeriji si lahko ogledate vse tokratne kosmatince, današnji slavni zmagovalec pa je psiček Pablo, lastnice Nade. Nagradne igre pa še ni konec! Zvezdnika ali zvezdnico priljubljene nagradne igre Moja domača zvezda znova izžrebamo čez dva tedna, zato ne odlašajte in nam pošljite prikupno fotografijo vašega ljubljenčka.

Psiček Pablo.
Psiček Pablo./ FOTO: osebni arhiv

Na našem spletnem portalu Dominvrt.si vsak drugi ponedeljek v mesecu poteka nagradni natečaj Moja domača zvezda, kjer izbiramo najbolj prikupne, nagajive in odštekane ljubljenčke. Največkrat v uredništvo prejmemo fotografije vaših psičkov, mačk, kuncev, najdejo pa se tudi papagaji, hrčki in kakšne bolj eksotične živali.

Nagrado tokratnega ponedeljka prejmeta naša bralka Nada in njen psiček Pablo. Iskrene čestitke!

Za sodelovanje in prisrčne fotografije se zahvaljujemo tudi vsem ostalim, ki ste sodelovali v nagradni igri. Odločitev je bila res težka, saj toliko prikupnih fotografij štirinožnih prijateljev še nismo dobili. Vse fotografije tokratne Moje domače zvezde si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Ne odlašajte s prijavo – nov teden, nova priložnost!

Zvezdnik nagradnega natečaja Moja domača zvezda kar dva tedna krasi naslovnico spletnega portala Dominvrt.si, lastnika izbranega ljubljenčka pa nagradimo. Odločitev o izbiri najboljšega nikoli ni enostavna, saj so prav vse živalice prikupne! Vsem se še enkrat iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo, da sodelujete tudi v prihodnje.

Kako torej sodelujete?

Zagotovo je tudi vaš ljubljenček že kakšno ušpičil. Je kaj razcefral? Spraskal, morda prežvečil copato? Je ptiček kaj 'pokljuval', česar ne bi smel, zajček zgrizel napačno stvar? Zagotovo ste tudi vi v objektiv že ujeli svojega ljubljenčka med razgrajanjem ali morda le tisti pogled, ko kar ne more skriti občutka krivde ... morda v nenavadnem položaju, med igro, tekom, v letu?

V svojem domačem arhivu poiščite fotografijo vašega ljubljenčka, ob kateri se vam stopi srce ali se preprosto ne morete nehati smejati. Izpolnite spodnjo prijavnico, naložite fotografijo in sodelujte v nagradni igri!

Kmalu bomo izbrali fotografijo ljubljenčka, ki nas bo najbolj navdušil, lastnik pa bo prejel denarno nagrado. Zmagovalno fotografijo bomo objavili in vaš ljubljenček bo krasil naslovnico spletne strani Dominvrt.si.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE
'Smo manj tolerantna družba, kot si predstavljamo'
ŠPORT
PRENOS V ŽIVO: Marquez 'ukradel' zmago ...
POP IN
Hailey Bieber: Nihče ne more vedeti, kaj se ...
TV ODDAJE
Kot deklica želela delati pri filmu, danes kot ...
VIZITA.SI
Strokovnjaki razkrili rezultate pilotnega ...
OKUSNO.JE
Hitra in zdrava sladica po bralkinem receptu
ZADOVOLJNA.SI
Ajda Sitar dahnila 'da' v dih jemajoči poročni ...
MOSKISVET.COM
Za to Srbkinjo trdijo, da je najlepša ženska na ...
BIBALEZE.SI
Lahko slovenska dijakinja hodi v šolo, a ni ...
CEKIN.SI
To je najboljša napoved otrokovega uspeha v ...
DOMINVRT.SI
Ena od najokusnejših in najdražjih gob na svetu
OKUSNO.JE
Preprost recept za hiter in zdrav zajtrk