dominvrt
Lia je nova Moja domača zvezda!
ŽIVALI

Lia je nova Moja domača zvezda!

13.05.2019, 10:15
0

Znova je minilo štirinajst dni in znova smo izbirali zvezdnika Moje domače zvezde. Tokrat ste v uredništvo poslali ogromno fotografij, zato je bila odločitev izjemno težka. Na koncu nas je s svojo prikupnostjo, neverjetno eleganco in ljubeznivimi očmi prepričala psička Lia. Zvezdnika priljubljene nagradne igre Moja domača zvezda kot vedno znova žrebamo čez dva tedna, zato ne odlašajte in nam pošljite fotografijo vašega ljubljenčka.

Na našem spletnem portalu Dominvrt.sivsak drugi ponedeljek v mesecu poteka nagradni natečaj Moja domača zvezda, kjer izbiramo najbolj prikupne, nagajive in odštekane ljubljenčke. Največkrat v uredništvo prejmemo fotografije vaših psičkov, mačk, kuncev, najdejo pa se tudi papagaji, hrčki in kakšne bolj eksotične živali.

Nagrado tokratnega ponedeljka prejmeta naš bralec Igor in njegova psička Lia! Iskrene čestitke!

Za sodelovanje in prisrčne fotografije se zahvaljujemo tudi vsem ostalim, ki ste sodelovali v nagradni igri. Odločitev je bila res težka, saj toliko prikupnih fotografij štirinožnih prijateljev še nismo dobili. Vse fotografije tokratne Moje domače zvezde si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Psička Lia.
Psička Lia./ FOTO: osebni arhiv

Ne odlašajte s prijavo – nov teden, nova priložnost!

Zvezdnik nagradnega natečaja Moja domača zvezda kar dva tedna krasi naslovnico spletnega portala Dominvrt.si, lastnika izbranega ljubljenčka pa nagradimo. Odločitev o izbiri najboljšega nikoli ni enostavna, saj so prav vse živalice prikupne! Vsem se še enkrat iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo, da sodelujete tudi v prihodnje.

Kako torej sodelujete?

Zagotovo je tudi vaš ljubljenček že kakšno ušpičil. Je kaj razcefral? Spraskal, morda prežvečil copato? Je ptiček kaj 'pokljuval', česar ne bi smel, zajček zgrizel napačno stvar? Zagotovo ste tudi vi v objektiv že ujeli svojega ljubljenčka med razgrajanjem ali morda le tisti pogled, ko kar ne more skriti občutka krivde ... morda v nenavadnem položaju, med igro, tekom, v letu?

V svojem domačem arhivu poiščite fotografijo vašega ljubljenčka, ob kateri se vam stopi srce ali se preprosto ne morete nehati smejati. Izpolnite spodnjo prijavnico, naložite fotografijo in sodelujte v nagradni igri!

Kmalu bomo izbrali fotografijo ljubljenčka, ki nas bo najbolj navdušil, lastnik pa bo prejel denarno nagrado. Zmagovalno fotografijo bomo objavili in vaš ljubljenček bo krasil naslovnico spletne straniDominvrt.si.

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NOVICE
Zakaj SDS cen slovenskih vinjet ne more ...
ŠPORT
Espargaro: Vedno bližje smo najboljšim, stopničke ...
POP IN
Milla Jovovich o splavu: Najhujša mora, iz katere ...
TV ODDAJE
NAGRADNA IGRA: Kdo se je razveselil vstopnic za ...
VIZITA.SI
Prava nevarnost kuhanja v alufoliji
OKUSNO.JE
Ideja za hitro kosilo med tednom
ZADOVOLJNA.SI
Anamaria Goltes: So povsem naravne!
MOSKISVET.COM
Ilka sporočila veselo novico!
BIBALEZE.SI
Slavne mame zvezdnikov, ki obvladajo Instagram
CEKIN.SI
Prijava za delovno mesto, kot je še ni bilo!
DOMINVRT.SI
Tako lahko optično povečamo prostor
OKUSNO.JE
O uvrstitvi v finale odločala slavna pečenka