dominvrt
Moja domača zvezda se predstavi: psiček Nino
MOJA DOMAČA ZVEZDA

Moja domača zvezda se predstavi: psiček Nino

18.07.2019, 7:46
0

Prisrčen pes, ki trenutno krasi naslovnico našega portala Dominvrt.si, sliši na ime Nino. Njegova lastnica Helena je bila izjemno vesela, da smo njenega štirinožnega prijatelja izbrali za tokratno Mojo domačo zvezdo, zato nam je z veseljem zaupala nekaj podrobnosti, ki bodo zagotovo raznežile še tako 'močno' dušo.

Bralka Helena je ena izmed tistih, ki obožujejo in neskončno spoštujejo živali. O Ninu nam je zaupala nešteto lepih besed, da smo le komaj vse uspeli zapisati v članek. Pred njem so že imeli psičko Taro, zunanjega psa. Tara je na žalost poginila zaradi zastrupitve, stara komaj 8 let. Po smrti je bila bolečina prevelika, da bi lahko sploh še razmišljali o novem družinskem članku, posebej o psu. A želja in klic po novi majhni kepici, kot pravi Helena, je bila prevelika. Na svoj rojstni dan je brskala po internetnih straneh in naletela na oglas z mladički shi-tzuja. In seveda se je takoj zaljubila.

 Majhna, nežna in topla kepica je v Helenino družino prišla lanskega februarja, ko se je družina na soboto odpeljala po novega družinskega člana v Ljubljano.

»Bila je meglena sobota. Ampak, ko je ta drobna štručka nerodno pricapljala do mene, se z vso silo  privila v moj objem, je odločitev padla. Nino si je izbral našo družino, nas, ne mi njega! Rodila se je neizmerna ljubezen na prvi dotik in prvi pogled! Ni bilo več dvoma, to je naš kuža! Naš kuža, ki je zagledal luč sveta točno na božično jutro 2017. Lahko rečemo, da je bil naše zakasnelo božično darilo! Megleno soboto je naš mali sonček spremenil v čudoviti, sončen dan!«

Nino danes neskončno uživa v svoji ljubeči družini, ob ljubečih in srčnih ljudi. Zelo rad se kopa in plava v vodi, kot pravi lastnica, pa nikoli ne pozabi na različne vragolije.

''Nino je naša svetla zvezdica. Upamo, da bomo doživeli še veliko veselih, pasjih trenutkov.«

Nino.
Nino./ FOTO: osebni arhiv

Nino.
Nino./ FOTO: osebni arhiv

Tudi vaš ljubljenček lahko postane zvezda za 14 dni!

Zagotovo je tudi vaš ljubljenček že kakšno ušpičil. Je kaj razcefral? Spraskal, morda prežvečil copato? Je ptiček kaj 'pokljuval', česar ne bi smel, zajček zgrizel v napačno stvar? Zagotovo ste tudi vi v objektiv že ujeli svojega ljubljenčka med razgrajanjem ali morda le tisti pogled, ko kar ne more skriti občutka krivde ... morda v nenavadnem položaju, med igro, tekom, v letu?

V svojem domačem arhivu poiščite fotografijo vašega ljubljenčka, ob kateri se vam stopi srce ali se preprosto ne morete nehati smejati. Izpolnite spodnjo prijavnico, naložite fotografijo in sodelujte v nagradni igri!

Kmalu bomo znova izbrali fotografijo ljubljenčka, ki nas bo najbolj navdušil, lastnik pa bo prejel denarno nagrado. Zmagovalno fotografijo bomo objavili in vaš ljubljenček bo krasil naslovnico spletne strani Dominvrt.si.

NOVICE
Zajc: Situacija je obvladljiva vsaj za prihodnjih ...
ŠPORT
Cormier stoično priznal: Za usodno napako sem ...
POP IN
Režiser filma Lov še vedno želi, da bi film ...
TV ODDAJE
Nik iz Kmetije: Želiva se preseliti v skupno ...
VIZITA.SI
Vas vaše delo ubija? Direktorica razkrila, kako ...
OKUSNO.JE
Odlična jed za vse dni v tednu
ZADOVOLJNA.SI
Zato je Diana javno razkrila, kar se je šušljalo ...
MOSKISVET.COM
Cilj opravičuje sredstva: Schumacher se je le ...
BIBALEZE.SI
Znana manekenka brez Photoshopa pokazala ...
CEKIN.SI
Jezni na Meghan Markle in Harryja
DOMINVRT.SI
Je ločena spalnica v razmerju dobra ideja?
MOSKISVET.COM
Električna avantura z Davidom Stropnikom