3 stvari, ki bi se jih morali takoj znebiti
DOM

3 stvari, ki bi se jih morali takoj znebiti

B.R.
07.01.2022, 4:45
0

Mnogi verjamejo, da določene stvari v domu prinašajo srečo, toda določeni ljudje menijo, da nekateri predmeti lahko privlačijo negativnost, slabo voljo in slabe vibracije. Vraževerje gor ali do, poglejte, katere naj bi bili predmeti, ki prinašajo slabo energijo.

Naj bo v naših domovih ali v našem  življenju, vsi radi obdržimo določene stvari blizu sebe, ne glede na to, kako poškodovane ali uničene so. Razlog je v tem, da imajo ti predmeti določen pomen. Tako je tudi z našimi domovi. Od razbitih kozarcev in počenih krožnikov do dolgočasne in grobe preproge, ki je nikakor ne moremo zavreči. Vendar se za določene predmete verjame, da v vaš dom prinašajo slabe vibracije in bi se jih morali čim prej znebiti.

Ovenele rastline
Ovenele rastline / FOTO: Dreamstime

Ovenele rastline

Čeprav mnogi ne hranijo odmrlih rastlin v svojem domu, nekateri upajo, da se bodo spet vrnile v življenje, nekateri nimajo časa ali a so mogoče samo preleni, da bi to storili. Vendar pa lahko shranjevanje odmrlih rastlin doma napolni vašo hišo z negativnostjo in stresom. 

Zlomljena ali počena ogledala

Večina od nas ima najbrž v svojem domu ogledalo, ki ima vsaj eno razpokico. Vendar nekateri menijo, da nikoli ne smete imeti doma polomljenih ali počenih ogledal, ne glede na to, kako dragocena so za vas. Ne samo, da je morebitno nevaren, ker lahko pride do poškodbe, ampak naj bi tudi negativno vplival na okolje v vaši hiši.

Slike ali predmeti domačega okrasja, ki prikazujejo mrtva bitja

Mnogi od nas so ljubitelji dobre umetnosti, pa naj bo v kakršni koli obliki. In včasih lahko naša najljubša umetnina prikazuje tudi mrtvo bitje. Medtem ko nekateri pravijo, da je to umetnost in nima nobene zveze z resničnim življenjem, drugi menijo, da to lahko oddaja slabe vibracije. Čeprav je smrt zagotovo naraven proces in del našega življenja, pa je vraževerni ljudje menijo da je bolje, umetnine, ki prikazujejo mrtva bitja, odstraniti ali jih vsaj hraniti na mestu, kjer nimajo neposrednega stika z vašim vsakodnevnim življenjem. 

Kakorkoli že, vraževerje ali ne – za vaše dobro počutje, naj bo okolje v vašem domu pozitivno, srečno in motivirajoče, skratka, pomembno je, da ste obkroženi s predmeti, ki vas osrečujejo.

Stvari, ki v dom vnašajo negativno energijo
PREBERI ŠE
Stvari, ki v dom vnašajo negativno energijo

NOVICE
DZ sprejel novelo zakona o dohodnini
ŠPORT
Orli v dobri minuti do popolnega preobrata, ...
POP IN
Štiri desetletja revolucionarnega Thrillerja ...
TV ODDAJE
Arijanno obirali do kosti
VIZITA.SI
5 znakov, da niste zdrave, čeprav se počutite ...
OKUSNO.JE
Bi radi pripravili kosilo z veliko zelenjave? Ti ...
ZADOVOLJNA.SI
Arijannina preteklost šokirala tudi gledalce
MOSKISVET.COM
Na takega partnerja se lahko vedno zanesete
BIBALEZE.SI
Slavna pevka razkrila kako bodo slavili ...
CEKIN.SI
Davčna številka otroka - kako jo preveriti?
DOMINVRT.SI
Trendi notranjega oblikovanja v letu 2023 ...
BIBALEZE.SI
Tako prihod otroka spremeni življenje moškega