Kim Kardashian pokazala svoj luksuzni dom
DOMOVI SLAVNIH

Kim Kardashian pokazala svoj luksuzni dom

L.M.
08.12.2022, 5:00
0

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je svojim sledilcem na Instagramu odkrila delček svojega doma. Ob fotografijah minimalistično urejene notranjosti, v katerem prevladujejo svetlejši zemeljski in peščeni odtenki, je zapisala še, da jo ti kotički doma najbolj osrečujejo. Čeprav je vpogled v svoj dom v preteklosti dovolila že številnim medijem, na fotografijah, ki jih je tokrat objavila sama, lahko vidimo spalnico, dnevno sobo in del kopalnice.

Po poročanju ameriške revije People naj bi nekdanja zakonca kupila hišo decembra 2014 za 20 milijonov dolarjev, le nekaj mesecev po tem, ko sta se poročila. Tri leta pozneje sta se odločila, da jo bosta prenovila, aprila 2018 pa je Kris Jenner razkrila, da je nepremičnina zdaj vredna 60 milijonov dolarjev. 

Osupljivi dvorec, ki si ga je nekoč delila z nekdanjim možem Kanyejem Westom se nahaja v Kaliforniji 

Nekoč družinsko domovanje je opremljeno v nekoliko nenavadnem slogu, kar je tako od Kanyeja kot Kim za pričakovati. Hiša je izjemno prostorna, praktično prazni prostori pa še dodatno pripomorejo k občutku razkošnosti. Barvna paleta je omejena na nekaj naravnih tonov, kaj več od peščene, kavno rjave in bež ne bomo našli niti v dodatkih, kaj šele v osnovnih kosih pohištva. 

Osupljivi dvorec si je Kim še nedolgo nazaj delila z zdaj že nekdanjim možem Kanyejem Westom.
Osupljivi dvorec si je Kim še nedolgo nazaj delila z zdaj že nekdanjim možem Kanyejem Westom. / FOTO: AP

V kuhinji ni niti sledu o kuhanju

Na sredini kuhinje se nahaja ogromen otok, na praznih pultih pa ni niti sledu o kuhanju. Ne le, da je prostor očiščen vsakršnega nereda, opaziti ni niti kuhinjskih naprav ali drugih pripomočkov, ki bi lahko nakazovali, da je kuhinja bila sploh kdaj uporabljena. 

Dnevna soba je urejena povsem minimalistično  

Dnevna soba ima kavč in dva fotelja, ki sta obrnjena drug proti drugemu, steklena okna pa segajo od stropa do tal. Vmes je postavljena kavna mizica z belo vazo in minimalističnim šopkom cvetja. V prostoru se nahaja še prostor za kamin, nad katerim visi bela slika. 

Kim Kardashian razkrila, da je hiša opremljena v slogu samostanskega minimalizma

Na vprašanje, kako bi opisala svojo hišo, je Kim nekoč dejala, da je opremljena v slogu 'minimal monastery', kar bi po naše lahko prevedli kot minimalizem, ki posnema notranjost samostana.  

Navdih za oblikovanje in arhitekturo je prišel od Kanyeja, pa tudi od belgijskega oblikovalca in starinarja Axela Vervoordta, ki je slavnemu paru pomagal pri opremljanju. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian / FOTO: Profimedia

Poleg spalnic in kopalnic ter dnevne sobe hiši pripada še prostorno dvorišče s telovadnico, kot je razvidno iz fotografij, pa se pogled iz ene izmed sob razteza na okoliško gričevje, med katerega je umeščeno tudi košarkarsko igrišče. 

Objava na Instagramu je sprožila precej burne odzive

Notranjost praktično brez detajlov, z velikimi steklenimi stenami in brez kakršnih koli barvnih dodatkov je na Instagramu sprožila precej burne odzive. 

"Dnevna soba je videti kot scena za grozljivko," je zapisal eden izmed komentatorjev. "Kot v psihiatrični bolnišnici," se je strinjal drugi. Manjkalo ni niti ogorčenih zapisov nad mračnostjo, pomanjkanjem življenja in hladnimi občutki, ki jih daje prostor.  

Fotografije, na podlagi katerih si lahko ustvarite svoje mnenje, pa poglejte v fotogaleriji. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 


NOVICE
Voznika avtobusa bodo obtožili povzročitve ...
ŠPORT
V nedeljo zadel gol, v ponedeljek po potresu ...
POP IN
Turška zvezdnica v potresu izgubila stik z ...
TV ODDAJE
Jenna D poslovenila uspešnico Miley Cyrus: 'Loh' ...
VIZITA.SI
Ste že slišali za dermatografijo?
OKUSNO.JE
Tako lahko porabite ostanke pire krompirja
ZADOVOLJNA.SI
Barve las, ki navdušujejo Slovenke in bodo letos ...
MOSKISVET.COM
Tako je danes videti ženska, ki je Dražena ...
BIBALEZE.SI
Slavni alkoholik je v otroštvu spremljal enako ...
CEKIN.SI
Zato bi morali psa peljati s seboj v službo
DOMINVRT.SI
Ali veste, kaj je oka?
BIBALEZE.SI
Zakaj otrok postane izbirčen in kako ukrepati?