Nepremičnina, ki velja za sanjski kalifornijski dom
DOMOVI SLAVNIH

Nepremičnina, ki velja za sanjski kalifornijski dom

L.M.
23.10.2022, 5:00
0

Ni skrivnost, da se ameriška zvezdnica Zendaya s svojimi starši odlično razume. Do nedavnega je celo, kljub temu da ima v lasti več nepremičnin, namreč še vedno živela s svojim očetom. Le malokdo ima to možnost, da svojim staršem povrne za vso skrb in neprespane noči, a to ne velja za ameriške zvezdnike. Za nepremičnino, ki naj bi veljala za sanjski kalifornijski dom in jo je podarila svojemu očetu Kazembeju Ajamu Colemanu, je Zendaya odštela zajeten kupček denarja.

Zendaya
Zendaya / FOTO: AP

26-letna ameriška zvezdnica je za sanjsko hišo plačala skoraj skoraj dva milijona evrov. V njej se na 350 kvadratnih metrih bivalne površine razteza pet spalnic in pet kopalnic. Ena izmed spalnic je trenutno urejena kot pisarna. Poleg spalnih prostorov se v hiši nahajajo še kuhinja, jedilnica in dnevna soba.  

Dvonadstropna hiša zgrajena v devetdesetih letih prejšnjega stoletja je bila nazadnje prodana leta 2008 za dober milijon evrov, a je nedavno doživela obsežno prenovo. Impresivno domovanje se nahaja na skritem kotičku, nekoliko oddaljenem od predmestja Los Angelesa, v soseski West Hills.  

Ob vstopu v preddverje rezidence obiskovalec najprej opazi visoke strope in lesen pod, ki se razprostira po celotni etaži. Popolnoma prenovljena kuhinja vključuje jedilnico, ki je povezana z družinsko sobo. V jedilnici za goste je razkošen kamin, francoska balkonska vrata pa vodijo na teraso z bazenom.

Zunanja pokrita terasa nudi zavetje pred vročino, za mrzle noči pa je na voljo tudi zunanji kamin.  

Poleg omenjene rezidence ima Zendaya v lasti še druge nepremičnine. Med drugim je lastnica stanovanja v New Yorku. Najdražja nepremičnina v njeni lasti pa ostaja dobrih štiri milijone evrov vredno posestvo v Kaliforniji.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE
DZ sprejel novelo zakona o dohodnini
ŠPORT
Kamerunci so se vrnili od mrtvih in izenačili: ...
POP IN
Štiri desetletja revolucionarnega Thrillerja ...
TV ODDAJE
Arijanno obirali do kosti
VIZITA.SI
5 znakov, da niste zdrave, čeprav se počutite ...
OKUSNO.JE
Bi radi pripravili kosilo z veliko zelenjave? Ti ...
ZADOVOLJNA.SI
Arijannina preteklost šokirala tudi gledalce
MOSKISVET.COM
Na takega partnerja se lahko vedno zanesete
BIBALEZE.SI
Tako prihod otroka spremeni življenje moškega
CEKIN.SI
4 nasveti, kako premagati občutek naveličanosti ...
DOMINVRT.SI
Trendi notranjega oblikovanja v letu 2023 ...
MOSKISVET.COM
Nujno je, da si vzamete čas zase