
Cvrtje ali pečenje rib v našem domu pogosto povzroči neprijeten vonj, ki se razširi po prostoru in ostane še ure po tem, ko smo že zdavnaj zaključili s pripravo obroka. Toda, ali ste vedeli, da se temu lahko izognete, če pri pečenju v ponev vržete še košček sadja?
Kondenzacija na oknih lahko povzroči resne težave. Na srečo obstaja zelo preprosta rešitev, da bodo tudi pozimi okna ostala popolnoma suha.


Ste se kdaj vprašali, zakaj se pozimi perilo suši tako dolgo? Razkrivamo preproste trike za hitrejše sušenje perila v zaprtih prostorih, ki bodo rešili to težavo in preprečili nastanek plesni ter neprijetnih vonjav.

S pomočjo domiselnih tekstilnih rešitev in skrbno izbranih senčil lahko tudi vaša kopalnica postane izraz elegance in osebnega stila. Dajte svojemu domu pridih razkošja in miru z enostavnimi popestritvami.

Za vas imamo poceni, a učinkovit trik za odstranjevanje trdovratnih madežev rdečega vina in omake s kuhinjskih površin.

Kot vsaka stvar, ki jo uporabljamo vsak dan, tudi naši prenosniki nabirajo prah, umazanijo, olja z naše kože in kdo ve kaj še. Poglejte, kako to storiti pravilno.
Si želite sijoče čiste tuš kabine, ki ji vodni kamen in ostanki mila ne pridejo do živega? Vsakdanji izziv je mogoče rešiti z učinkovitimi metodami. Preverite, kako lahko z nekaj preprostimi koraki in ustreznimi čistili ohranite vašo kopalnico vedno brezhibno.


Preprosta teniška žogica je lahko pozimi izjemno učinkovito orodje za vrtnarje. Ne boste verjeli, zakaj.

Nalepke na novih izdelkih so res trdovratne in pogosto se zgodi, da se nam, ko jo želimo odstraniti, raztrga. Težavo lahko poskusimo rešiti na različne načine – od vode in gobice do uporabe ostrih predmetov, toda ena metoda je pri tem zagotovo najbolj učinkovita.

Zlivanje maščobe v odtok povzroča zamašitve in drage popravke. Preverite, kako pravilno ravnati z odpadno maščobo in se izogniti težavam.

Avokado je oksuen in hranljiv sadež, a kaj ko je tako zelo občutljiv. V nekem trenutku se zdi, da je še povsem nezrel, ko ga pogledamo naslednjič pa je že povsem rjav. Še toliko večji problem je shranjevanje že prerezanega ali olupljenega avokda. Slaba obstojnost tega sadeža je draga, saj se pogosto zgodi, da ga moramo zavreči. Toda obstaja en način, ki naj bi rešil to težavo.
Banane so priljubljeno sadje, polno kalija in drugih koristnih snovi. Toda ko se enkrat obarvajo rjavo, se marsikomu zdi, da niso več užitne. Čeprav to povsem ne drži, pa imamo za vas preprost trik, kako preprečiti, da bi prehitro dozorele.

