To se zgodi, če v svoji denarnici hranite lovorjev list

TRIKI

To se zgodi, če v svoji denarnici hranite lovorjev list

L.M.
08.03.2024, 5:00
0

Lovor že tisočletja velja za sveto rastlino. Tega morda niste vedeli, a lovorov list naj bi bil močan talisman, ki v vaše življenje lahko prinese dobro energijo. Preberite, za katero področje je še posebej pomemben in predvsem, kam ga morate pospraviti, da bo vam bo dobro služil.

Lovor je zimzelena rastlina, ki izvira iz Sredozemlja. Znan je po svojih listih, ki se pogosto uporabljajo kot začimba v kuhinji, že dolga leta pa ga povezujemo tudi s finančnim blagostanjem. Če želite torej imeti veliko denarja, vam pri tem lahko pomaga lovor, pri čemer pa ni dovolj, da ga posadite na svoj vrt. 

Nekateri verjamejo, da lahko nošenje lovorovih listov v žepu ali torbici pritegne denar.
Nekateri verjamejo, da lahko nošenje lovorovih listov v žepu ali torbici pritegne denar. / FOTO: Adobe Stock

Kako z lovorjevimi listi v svoje življenje pritegniti finančno obilje?

Lovor v mnogih kulturah velja za simbol blaginje in sreče. Morda se tudi zato tako pogosto omenja kot rastlina z dobro energijo, še posebej pozitivno pa naj bi vplival na finančno stanje posameznika. 

Nekateri verjamejo, da lahko nošenje lovorovih listov v žepu ali torbici pritegne pozitivno finančno energijo in prinese srečo. Drugi trdijo, da je vonj lovorovih listov tisti, ki odganja vse slabe vibracije in pomaga ohranjati vaše bogastvo na varnem. 

Izvor tradicije

Po nekaterih trditvah, izvor te prakse izvira iz časov piratov, ko so bili prepričani, da lahko z lovorovimi listi odženejo nesrečo. Drugi verjamejo, da gre za novejšo tradicijo, ki so jo začeli priseljenci, ki so prišli v Ameriko samo z oblačili na hrbtu in z nekaj lovorjevimi listi v žepu.

Sčasoma se je tradicija razvila in lovorjev list se zdaj bolj pogosto uporablja kot način za odganjanje zlih duhov in nesreče. 

Liste za nekaj ur postavite na direktno sončno svetlobo.
Liste za nekaj ur postavite na direktno sončno svetlobo. / FOTO: Profimedia

Lovorov list v denarnici naj bi prinesel predvsem bogastvo in blaginjo, če ga hranimo v denarnici. V mnogih kulturah velja tudi, da lovorjev list v denarnici ščiti pred poškodbami.

Navodila za shranjevanje lovorovih listov v denarnici

Če iščete preprost način, da v svoje življenje privabite bogastvo in obilje, poskusite v svojo denarnico vstaviti lovorjev list. 

Začnite tako, da naberete nekaj svežih lovorovih listov. 

Nato jih po potrebi očistite s hladno vodo. S tem boste odstranili umazanijo ali nečistoče, ki bi lahko pritegnile negativno energijo. Ko so listi čisti, jih pustite na zraku, da se popolnoma posušijo.

Da jih 'napolnite' s pozitivno energijo, jih nekaj ur jih postavite še na direktno sončno svetlobo.

Sedaj so pripravljeni, da jih vtaknete v denarnico ali torbico, da jih boste vedno imeli s seboj. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke