Je življenje brez vezave mogoče?
DOM

Je življenje brez vezave mogoče?

N.R.A.
19.05.2020, 8:54

Svoja gospodinjstva ogrevamo večino mesecev v letu, stroški ogrevanja pa se lahko povzpnejo visoko v nebo. Se je torej sploh mogoče ogrevati na zemeljski plin, ne da bi nas skrbelo nihanje stroškov?

Vsi si želimo dobavitelja, ki bi nam omogočal jasen pregled nad stroški in porabo, ampak je to sploh mogoče? Če do zdaj niste vedeli, za kaj plačujete toliko za zemeljski plin, kolikor plačujete, imamo za vas idealno rešitev. Skrb za okolje postaja pravi trend in vse bolj pomemben element tako poslovanja podjetij kot življenja posameznikov. 

Ta že dolgo ne pomeni več le ločevanja odpadkov in skrbnega recikliranja, ampak postaja čedalje širši pojem. En izmed najenostavnejših načinov skrbi za okolje je preklop na digitalno (elektronsko) poslovanje, ki ga s paketom Preprosto po spletu omogoča družba Adriaplin. Izberite napredno, inovativno ter okolju prijazno e-poslovanje in z manj papirja okolju naredite velikansko uslugo!

Svoja gospodinjstva ogrevamo večino mesecev v letu.
Svoja gospodinjstva ogrevamo večino mesecev v letu./ FOTO: Dreamstime

Zakaj izbrati Adriaplin?

Podjetje Adriaplin je na trgu prisotno že od leta 1994, pod okriljem mednarodne družbe ENI, ki omogoča dobavo zemeljskega plina na celotnem slovenskem trgu. Je inovativno in v prihodnost usmerjeno podjetje. V kar 29 slovenskih občinah zagotavlja zanesljivo in varno distribucijo zemeljskega plina. Zavezani so k družbeni odgovornosti ter h gradnji in razvoju infrastrukture, skladno s potrebami odjemalcev, predvsem pa vam zagotavljajo preprosto poslovanje ter zanesljivo dobavo zemeljskega plina po konkurenčni ceni. 

In kaj je najboljše? Vse rešitve skrbno oblikujejo po meri odjemalcev, velika prednost pa je predvsem nadzor nad stroški in porabo – tako za dobavitelja kot za odjemalca zemeljskega plina in električne energije. Redno nadziranje stroškov in porabe gospodinjstvom pomaga pri razporejanju mesečnih denarnih sredstev ter pri skrbi za dom in posledično tudi za okolje.

Miti o nadzoru nad upravljanjem in porabo energentov 

Nadzor nad stroški in porabo ni samo velika prednost tako za dobavitelja kot za odjemalca zemeljskega plina in električne energije, temveč je nekaj, česar si želimo vsi. Redno nadziranje stroškov in porabe nam pomaga pri razporejanju mesečnih denarnih sredstev, pri skrbi za dom, hkrati pa za okolje! Pri Adriaplinu novim in tudi starim gospodinjskim odjemalcem ob sklenitvi ali zamenjavi paketa Preprosto po spletu zagotavljajo akcijsko ceno, ki bo ostala nespremenjena, ne glede na spremembe na trgu, hkrati pa lahko s pomočjo spletne ali mobilne aplikacije Moj Adriaplin enostavno nadzirate svoje stroške in porabo. 

Nadzor nad stroški in porabo ni samo velika prednost.
Nadzor nad stroški in porabo ni samo velika prednost./ FOTO: Arhiv ponudnika

Odločite se za akcijski paket Preprosto po spletu

S posebnimi kalkulatorji lahko bralci izračunate okvirni letni prihranek, ki si ga, ko boste postali novi odjemalci, zagotovite z menjavo dobavitelja na Adriaplin. V izračunano ceno je vštetih tudi več kot 10 % dodatnega popusta (oziroma akcijska cena 0,02090 €/kWh (brez DDV)), ki velja za vse gospodinjske odjemalce, tako za tiste, ki ste že pri Adriaplinu, kot tudi tiste, ki boste v akcijskem obdobju preklopili na paket Preprosto po spletu. Vsi novi gospodinjski odjemalci, pa boste poleg akcijske cene, ki ostaja nespremenjena do konca 2021, prejeli še do 3 mesece brezplačnega zemeljskega plina. Vsa pravila in pogoji so navedeni na spletni strani.

Pri Adriaplinulahko novi gospodinjski odjemalci ob sklenitvi paketa ali pa obstoječi gospodinjski odjemalci ob zamenjavi paketa Preprosto po spletu enostavno nadzirate svoje stroške in porabo s pomočjo spletne ali mobilne aplikacije Moj Adriaplin. Paket Preprosto po spletu po zajamčeni ceni vam omogoča:

– popoln nadzor nad stroški in porabo,

– brezpapirno poslovanje,

– dobavo zemeljskega plina in električne energije,

– spletno sklepanje pogodb in

– pogodbeno razmerje brez vezave. 

Bralci si lahko ob izračunanem znesku zagotovite posebno promocijsko kodo, s katero si boste ob sklenitvi paketaPreprosto po spletu zagotovili akcijsko ceno, ne glede na spremembe na svetovnem trgu!

Bralci si lahko ob izračunanem znesku zagotovite posebno promocijsko kodo.
Bralci si lahko ob izračunanem znesku zagotovite posebno promocijsko kodo./ FOTO: Arhiv ponudnika

Sponzorirana objava

NOVICE
Trumpovo maščevanje Twitterju
ŠPORT
MacMahon: Govorice, da se je Dončić med karanteno ...
POP IN
Enoletni vnuk Robina Williamsa pokojnega dedka ...
TV ODDAJE
Patricija iz Ljubezni po domače ničesar ne ...
VIZITA.SI
Preprost ukrep za velik učinek
OKUSNO.JE
Štiri pregrešne sladice po receptu Nigelle Lawson
ZADOVOLJNA.SI
10 idej za paž frizuro, ki je trenutno velik hit
MOSKISVET.COM
Kako kar največ iztržiti za svoj pametni telefon?
BIBALEZE.SI
Mirjana Šukelj: To je strah, ki se ga ne da ...
CEKIN.SI
'Hrvaška in Grčija nam bosta speljali turiste'
DOMINVRT.SI
Kaj najbolj škoduje vašim pridelkom?
ZADOVOLJNA.SI
Priljubljen napitek ima številne pozitivne učinke